Hlavní obsah

Nová Dacia Sandero a Octavia 2,0 TDI – Tento týden v Garáži

Foto: Dacia ČR/Tomáš Devera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Tento týden jsme se vám vážně trefili do noty!

Nejvíce se vám líbila nová Dacia Sandero, se kterou jsme se mohli svézt jen pár týdnů před tím, než oficiálně dorazí na český trh. A napovíme vám – už si pomalu jděte stoupnout do fronty!

Pořádně jsme se podívali na zoubek také ojeté Škodě Octavii třetí generace poháněné downsizovaným motorem 1,2 TSI – stačí na ni, nebo je to podmírák? Vyzkoušeli jsme rovněž ojeté Suzuki Vitara s nesmrtelným motorem 1,6l. Unikátní příležitostí bylo i svezení s terénním dělníkem Pragou UV80, českou variantou legendárního Unimogu.

TIP pro vás:

Už máte nakoupené všechny vánoční dárky? Pokud ne, máme pro vás 10 nápadů, jak udělat radost vašemu oblíbenému motoristovi.

Poradili jsme vám:

Foto: Shutterstock/ Gabor Tinz

Jak na bezpečný převoz vánočního stromku? Návod najdete u nás

Nepřehlédněte:

Letošní vánoční reklamy automobilky Lamborghini dokázaly chytit za srdce fanoušky aut každého věku. Už jste je viděli? Pokud ne, můžete to napravit v našem článku.

Horké novinky:

Foto: Mercedes-AMG

Sedminásobný mistr světa F1 se podílel na vývoji unikátního hypersportu se závodními kořeny AMG One

Hpersportovní Mercedes-AMG One s motorem z F1 se už blíží do výroby a jako první do něj usedl čerstvě korunovaný mistr světa Lewis Hamilton. Škoda, Volkswagen i Hyundai se už intenzivně připravují na další rozvoj elektromobility, Hyundai rozšířil svůj koncern o firmu vyvíjející ty nejmodernější roboty a Porsche připravilo další generaci svého úspěšného závoďáku a k tomu ještě ohlásilo návrat do Le Mans!

A co ještě?

Foto: MP-Sports

Martin Prokop ladí formu na blížící se Dakar, kde bude patřit k českým horkým želízkům v ohni

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Načítám