Hlavní obsah

Fenomén Škoda Octavia a test VW ID.3 – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Tento týden jsme se podívali na zoubek fenoménu jménem Škoda Octavia – čemu vděčí za to, že se z ní stal český i evropský bestseller, a jak se jezdí s jejími deriváty, sportovním RS a soft-roadovým Scoutem?

Také jsme vyzkoušeli dva potenciální bestsellery od Volkswagenuosvědčený Golf TDI a zcela nový elektromobil ID.3. Kterému z nich bude patřit budoucnost? Ochutnali jsme také styl a pohodlí Citroënu C3, rozloučili se se sportovním Subaru BRZ Final Edition a poprvé se svezli s elektrickým SUV BMW iX3. Příznivce ojetin potěší test luxusní limuzíny Volvo S80, kterou teď můžete beze strachu sehnat za rozumný peníz…

Poradili jsme vám:

Nepřehlédněte:

Foto: Profimedia

Z monopostu Romaina Grosjeana zbyly jen ohořelé trosky, on však vyvázl jen s pár drobnými zraněními

Minulá Velká cena F1 v Bahrajnu se stala dějištěm ošklivé havárie pilota Romaina Grosjeana. Že z ní vyvázl jen s drobnými zraněními, je pravý zázrak!

Horké novinky:

Prémiová francouzská značka DS představuje svou novou luxusní vlajkovou loď nabitou moderní technikou, zájemci o malé terénní náklaďáky mají pořád z čeho vybírat a Porsche už finišuje novou generaci své okruhové střely 911 GT3. Také jsme vás informovali, jak probíhalo jednaní odborů automobilky Škoda Auto o nové kolektivní smlouvě, a že korunovaný šampion F1 Lewis Hamilton bude muset kvůli covidu vynechat víkendovou Velkou cenu Turecka.

A co ještě?

Foto: Vladimír Cettl

Pátrání po vracích Škoda 110R Coupé s fotkami Vladimíra Cettla

Honza Červenka představil dílo fotografa Vladimíra Cettla, který právě vydává knihu plnou atmosférických fotek vraků Škody 110R Coupé. Honza Majurník zjišťoval, jak náročnou práci mají řidiči vyprošťovacích odtahových aut. Martin Jánský byl na návštěvě u závodníka Martina Macíka jr. a sledoval, jak se tým balí a přesouvá techniku na blížící se Dakar 2021.

NESMÍTE MINOUT:

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Související témata:
Načítám