Hlavní obsah

Simply Clever pásy a výběr zimáků – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Hloubkově jsme prověřili jedno z nejoblíbenějších ojetých aut na českém trhu – první generaci Škody Octavia, kterou dnes pořídíte za částku hluboko pod 100 tisíc korun. Je skutečně tak prostorná, tak úsporná a tak odolná, jak se o ní říká? Nebo byste měli raději sáhnout po kombi Opel Astra nebo MPV Renault Scenic za podobné peníze?

Z nových aut jsme se podívali na zoubek úsporné hybridní Hondě Jazz, Škodě Superb Scout toužící po dobrodružství a sportovní Toyotě GR Supra, která má místo šestiválce jen čtyřválec.

Poradili jsme vám:

Pokud jste ještě nestihli přezout na zimní gumy, protože teprve vybíráte, které koupit, rádi vám výběr usnadníme dobrými radami, podle nichž pořídíte ty správné pro váš vůz a českou zimu.

Trhák týdne:

Že už bezpečnostní pásy nejdou vylepšit? To se mýlíte, protože Škoda do zámků pásů zabudovala osvětlení LED diodami, které vám výrazně ulehčí život!

A mimochodem, víte, co je lepší než obytný vůz? Pojízdný dům!

Foto: tinylivinglivinglarge

Kdo říká, že musíte celý život strávit na jednom místě?

Horké novinky:

Nemělo by vám uniknout, že přichází konec lepení dálničních známek – už na začátku prosince se začnou prodávat elektronické viněty, které je definitivně nahradí. Vedle toho byste také neměli přehlédnout nové luxusní SUV Genesis GV70, které z Ameriky dorazí i do Evropy, novou generaci rychlého všeuměla jménem Volkswagen Golf R, nebo vojenská auta, která vyvíjí automobilka Kia. A věděli jste, že si hyperdrahý hypersport Bugatti Chiron Sport můžete pořídit i na operativní leasing? Ani tak to ale nevyjde levně…

A co ještě?

Honza Červenka vyzpovídal Pavla Turka o jeho působení v kolotoči Formule 1, o zakládání Red Bull Air Race i jeho současných aktivitách, Petr Jeřábek popřál značce Chevrolet ke 109. narozeninám, Tomáš Hyan připomněl historii nezapomenutelného Renaultu 8 a Honza Majurník se podíval na designový výstřelek v podobě asymetrických dveří.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám