Hlavní obsah

Vyhraje lístky na Retro Garáž, obří auto-moto veterán burzu

Foto: Michal Sakař

Chcete se dostat na Retro Garáž 2020 zdarma? Neváhejte a soutěžte s námi o deset volných lístků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Najdete je v Moje sledované na Seznam.cz.

Pokud milujete staré haraburdí, sháníte nesehnatelné, chcete odjet domů „novým“ veteránem nebo zkrátka jen nasát atmosféru nefalšované burzy, zveme vás do Lysé nad Labem, kde se už 8. srpna 2020 uskuteční Retro Garáž, prodejní výstava veteše, dílů, motorek i starých automobilů. Jako bonus nabízíme vstupy zdarma a k jejich získání stačí vážně málo.

Článek

Léto je v plném proudu a s ním samozřejmě i různé akce, automobilových a motocyklových burz nevyjímaje. Jedna dnes už tradiční událost se uskuteční 8. srpna 2020 od 8:00 hodin na Výstavišti v Lysé nad Labem.

Retro Garáž, jak se motoristická burza nazývá, nabídne živé dražby různých vozidel a prodej i nákup dílů či technické literatury. Uvidíte také práci renovačních dílen, sběratelské předměty, prohlédnete si vzácné jednostopé i dvoustopé veterány a nepřijdete ani o tombolu s cenami v celkové hodnotě 50 tisíc korun.

Foto: Michal Sakař

Na místě nebude nouze o motocykly, propriety či dobové prospekty

Většina dění proběhne v krytých vytápěných halách, proto se nemusíte bát nepříznivého počasí. Pořadatel však hlásí i plnou obsazenost venkovních ploch areálu, takže bude skutečně z čeho vybírat.

Foto: Michal Sakař

Retro Garáž 2020 bude také o veteši a různých dekoracích

Doporučujeme si přivstat, protože akce končí téhož dne už v 15:00 hodin. Děti do výšky 150 centimetrů se do areálu dostanou zdarma, ostatní osoby zaplatí za vstup jednotlivě 150 Kč. A jelikož máme veterány rádi, domluvili jsme se s organizátorem události a připravili pro vás jedinečnou soutěž, v níž pět z vás obdrží dva volné vstupy.

Stačí jen správně odpovědět na následující otázku: Co bylo hlavní výhrou tomboly podzimní Retro Garáže, která se uskutečnila v roce 2019?

Pokud si nejste jisti, zkuste se podívat třeba do tohoto článku. Možná to v něm někde najdete.

Foto: Michal Sakař

Na místě uvidíte prezentaci strojů od jednotlivců, ale i historických spolků nebo klubů

Správnou a přesnou odpověď zasílejte na e-mail soutez@garaz.cz v období od 31. 7. od 5:00 hodin ráno do 2. 8. 2020 do 23:59. Pět počítačem náhodně vylosovaných správně tipujících obdrží dva lístky na akci Retro Garáž 2020, která se uskuteční už za pár dní. Podrobná pravidla soutěže pak najdete zde.

Foto: Michal Sakař

Nemůžete něco sehnat na Jawu? V Lysé nad Labem 8. sprna 2020 jistě pochodíte

A pokud soutěžit nechcete, nebo jste nevyhráli, nevadí. I tak doporučujeme do Lysé zajet a pokochat se různorodou veteší, automobilovými modely, starými motocykly, pravověrnými veterány nebo prostě jen ochutnat nefalšovanou burzovní atmosféru.

V souladu s nejnovějšími nařízeními vlády si s sebou nezapomeňte vzít roušku. Organizátor celý areál rozdělí na jednotlivé sekce, ve kterých bude omezený počet lidí dle vládních podmínek. Tok osob budou regulovat pořadatelé.

Reklama