Hlavní obsah

Škodovkou na Dakar a Jawa 500 OHC – Tento týden v Garáži

Foto: A.S.O./Fotop

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Hvězdou tohoto týdne byla skvostná Alfa Romeo 1900C, výjimečné dílo Pininfariny s hodnotou téměř osm milionů korun. Bylo poctou usednout za volant…

Také jsme si vyzkoušeli kombi BMW 340d Touring poháněné sametovým dieselovým šestiválcem a plug-in hybridní verzi Opelu Grandland X, která je nejúspornější i nejvýkonnější variantou v nabídce. Prověřili jsme také ojetého spořílka Toyotu Yaris Hybrid, jak se bude jeho složité hybridní ústrojí chovat po letech oddané služby?

Dakar je v cíli!

Foto: A.S.O./Fotop

Unikátní projekt Škodovkou na Dakar je v cíli! Jak si vedl?

Nejnáročnější vytrvalostní rallye na světě, legendární Dakar, je v cíli! Po celou dobu jeho průběhu jste mohli sledovat zpravodajství a zajímavosti ze zákulisí závodu od našeho reportéra Honzy Červenky přímo z místa konání. Neuteklo vám něco? Mrkněte do naší sekce Dakar 2021.

Poradili jsme vám:

Jaké náležitosti by měla mít správná kupní smlouva na auto a jaké chytáky si pohlídat před jejím podpisem?

Horké novinky:

Foto: Škoda Auto

Policie ČR bude mít zcela nová služební auta

A co ještě?

Foto: Tomáš Hyan

Jawa 500 OHC je v historii značky skutečně výjimečná

Tomáš Hyan zavzpomínal na nejlepší a nejsilnější Jawu, model 500 OHC, Honza Majurník sepsal ty nejprodávanější čtyřkolky v Česku za rok 2020 a Petr Jeřábek zavzpomínal na skvělé sedany z devadesátek, kterými se vozíval. Mnoho z nich jste určitě vlastnili i vy…

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám