Hlavní obsah

Velký návrat dostupných rodinných aut, pozdravy z Mnichova a šikovná Popelka – Týden v Garáži

Foto: Porsche

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další týden plný novinek a událostí je za námi, tak si pojďme prohlédnout ty nejdůležitější v našem přehledném souhrnu.

Článek
Foto: BMW

BMW hlásí návrat k jednoduchému a čistému designu.

My se však můžeme těšit z návratu velkých rodinných aut se spalovacími motory! Kdysi kralující Citroën Berlingo padl, aby se mohl znovu vrátit, a stejný osud potkal i Rifter od Peugeotu. Dalším do party je Renault Kangoo, který právě představil i prodlouženou verzi Grand umožňující převoz až sedmi osob. Technicky jde sice o dodávky, ale ty už dnes nabízejí komfort podobný běžným autům, takže snadno zastanou roli, kterou vymírající MPV uvolnila.

Foto: Renault

Chcete dostupné rodinné auto? Tak to musíte sáhnout po dodávce…

V našem nepravidelném seriálu o výjimečných ženách-řidičkách dostala tentokrát prostor Lenka Popeláková, která snila o kariéře u vojska nebo policie, ale nakonec skončila u popelářů. Jenže ono ji řízení obrovského popelářského náklaďáku baví, a navíc jí to jde!

Foto: archiv Lenky Popelákové

Řídit popelářské auto není žádná ostuda, právě naopak!

Určitě byste také neměli minout náš přehled všech novinek pro řidiče chystajících se na začátek roku 2024 – a že jich je požehnaně! Zajímat by vás také mohlo, kolik po Evropě stojí řidičák na auto, jestli je rychlejší monopost F1, WRC speciál, nebo motorka MotoGP, po jakých amerikách touží český zákazník, nebo drsně upravené „embéčko“ jednoho britského nadšence, který s ním dojel až do Čech.

Tento týden jsme také otestovali americký Chrysler Pacifica, velké MPV se šestiválcem a vysavačem, čínský Great Wall Steed 7, nejlevnější pick-up na českém trhu, drsný Ford Ranger Raptor nebo sporťák Jaguar F-Type, také jsme prověřili ojeté Porsche Cayman R, specialitu pro fajnšmekry, která nabídne skvělé svezení, a dokonce umí vydělat peníze.

Věříme tedy, že jste si jízdu s námi užili a už se nemůžete dočkat dalšího skvělého čtení. Díky, že v tom jedete s námi!

Reklama

Související témata:
Načítám