Hlavní obsah

Sériová výroba Enyaqu a Dakar 2021 – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Svezli jsme se s legendární Toyotou Land Cruiser, drsným teréňákem zvenku a luxusní limuzínou uvnitř, poháněnou mocným V8. Byl to vážně zážitek!

V oblíbeném testu ojetiny do 100 000 Kč jsme se tentokrát zaměřili na oddaného dělníka Toyotu Avensis.

Poradili jsme vám:

Kdy ještě můžete projet křižovatku na oranžovou a kdy je bezpečnější zastavit? To se dozvíte v našem článku! Taky jste se od nás dozvěděli, že opravu prasklého skla nemusíte vždy řešit výměnou, vlastně stačí drobný zákrok a investice v řádu stokorun a máte sklo jako nové. Příchod podzimních plískanic přináší nebezpečí na silnicích – jak chladnějšímu a vlhčímu počasí přizpůsobit svůj jízdní styl a jak si poradit s ožehavými situacemi za volantem? A víte, jak probíhá repase motorů...?

Trhák týdne:

Divili jste se, k čemu je italské policii služební Lamborghini? Tak policejní strážníci nedávno předvedli za jeho volantem skvělý výkon, když měli doručit orgány z Říma do Padovy – jeli skutečně jako o život!

Velký zájem také vzbudil delší článek o deseti nejoblíbenějších ojetinách na tuzemském trhu. Dalibor Žák zde pečlivě vypsal nejen nejoblíbenější modely, přidal i ty nejrizikovější, a naopak nejspolehlivější motorizace.

Horké novinky:

Foto: Mercedes-Benz

Vítejte ve světě absolutního pohodlí a špičkového luxusu

Škoda konečně spustila sériovou výrobu svého prvního velkého elektromobilu, crossoveru Enyaq! Nissan představil další generaci praktického a dostupného modelu Note a na druhé straně spektra Mercedes ukázal svůj ultraluxusní Maybach. Také byste neměli přehlédnout novou trasu Dakaru 2021 a ohlasy českých borců, kteří se těší na pomalejší, ale náročnější závod!

A co ještě?

Martin Jánský se detailně zaměřil na problematiku nabíjení plug-in hybridů a elektromobilů – popsal bezpečné domácí nabíjení a jeho náklady, shrnul možnosti nabíjení na cestách a zmapoval síť veřejného nabíjení v ČR i s cenami.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám