Hlavní obsah

Nová Škoda Fabia a život Jamese Deana – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Bylo nám ctí tento týden prověřit schopnosti úžasného Bentley Flying Spur, luxusní sportovní limuzíny par excellence. O moc víc si už od života ani nemůžete přát...

Na opačném spektru automobilového světa je malinkatý Hyundai i10 – ale ani s ním se nemusíte nudit. Za podobné peníze však pořídíte třeba ojetý Jaguar XKR, elegantní kupé poháněné kompresorovým osmiválcem. Případně můžete sáhnout po premiovém SUV BMW X3 s šestiválcem – ale měli byste?

Poradili jsme vám:

S ohledem na současné klimatické podmínky pro vás máme velmi aktuální témata:

Také byste měli vědět, že se brzy změní označování pneumatik.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Foto: Profimedia

James Dean a vůz, který se mu stal osudným

James Dean by letos oslavil krásné 90. narozeniny – škoda, že se jich nedožil. Přesto žil život na plný plyn! Mimochodem víte, že sedlal i český motocykl ČZ?

Horké novinky:

Škoda začíná s postupným odhalováním nové Fabieautomobilka zatím ukázala jen její nápadně povědomou siluetu, my už však máme i první fotky maskovaných prototypů. Další významnou automobilovou novinkou bylo představení nádherného elektrického vozu Audi e-tron GT, v jedné stopě je tu nová řízená střela Suzuki Hayabusa. Do kin se také chystá už devátý díl oblíbené série Rychle a zběsile.

A co ještě?

Foto: Jeep

Jeep letos slaví 80 let existence. Na počátku všeho byl vojenský Willys

Martin Jánský zrekapituloval to nejdůležitější z bohaté 80leté historie značky Jeep, Jakub Deml se ptal dopravní psycholožky na rady, jak se vypořádat se současnou situací na silnicích, Petr Jeřábek zavzpomínal na legendární stroj z Návratu do budoucnosti – DeLorean DMC 12 a jeho slavného tvůrce, Honza Majurník zjišťoval zajímavosti o automobilových světlometech, Tomáš Hyan připomněl historii nákladní Tatry 128.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám