Hlavní obsah

Mocný V8, vyšší pokuty a muzeum Tatry – Tento týden v Garáži

Foto: Jakub Deml

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Silná americká auta mám zarytá hluboko pod kůží, takže není divu, že nás Dodge Challenger 392 SRT Scat Pack s 485koňovým osmiválcem naprosto okouzlil. To jeho brumlání na volnoběh a burácení pod plynem je prostě nezaměnitelné!

Poradili jsme vám:

Všichni milujeme atmosférické šestiválce BMW, ale je jeho koupě v ojetině vážně dobrý nápad? Taky připomínáme, že se blíží doba přezouvání na zimní gumy – objednejte se do vašeho pneuservisu dřív, než přijdou první mrazy a sníh.

Foto: Vario Mobil

Obytný vůz, jak ho neznáte – s garáží pro supersport

Zjistili jsme:

Při rozhovoru s ředitelem dopravní policie Jiřím Zlým jsme se dozvěděli, že by uvítal vyšší pokuty pro neposlušné a nebezpečné řidiče, a tajemník Svazu dovozců automobilů Jiří Pokorný nám potvrdil, že auta budou zdražovat.Také jsme zjistili, že nejnovější kreací automobilky Aston Martin je luxusní… dům! Ukázali jsme vám dokonce i úžasný pojízdný domov s vlastní garáží pro supersport a obytňák s perfektním úložným prostorem pro sportovní vybavení.

Navštívili jsme:

Do krásného muzea Tatry a dalších krásných veteránů jsme vyrazili do Bystřice pod Pernštejnem.

Foto: Opel

Modernizovaný Opel Crossland je teď ještě atraktivnější crossover

Horké novinky:

Jeden z nejprostornějších a nejdostupnějších crossoverů Opel Crossland prošel důkladným faceliftem, Jaguar kompletně přepracoval – a hlavně zlevnil – své sedany XE a XF a BMW postavilo svůj první hot hatch s pohonem předních kol.

A co ještě?

Tomáš Hyan zavzpomínal na nechvalně známé rumunské Oltcity, Honza Majurník zmapoval 100letou historii Suzuki, Petr Jeřábek objevil motorku Norton Commando, kterou přes 40 let nikdo ani nevybalil z originální tovární krabice a Patrik Hála zpracoval informaci o unikátním zakázkovém Rolls-Royce, který se stal tím nejluxusnějším kombíkem světa.

Reklama

Načítám