Hlavní obsah

Luxusní obytný vůz s vlastní garáží pro supersport

Foto: Vario Mobil

Když máte dost peněz, můžete si do svého obytného vozu objednat prakticky cokoliv, co se vám jen zlíbí. Obrovská plazmová televize? Postel s nebesy? Kompletní kuchyň se sporákem a troubou? Pozlacená záchodová mísa? Ale no tak, rozšoupněte se trochu!

Článek

Co takhle garáž na auto? Obytná auta jsou totiž fantastická na bydlení, ale když pak z kempu chcete vyrazit na menší výlet, musíte svůj pojízdný domov vzít všude s sebou. Což znamená vše pečlivě zabalit, odpojit a zajistit, na krátkých cestách se plahočit s obrovským obytňákem, a když se pak večer vrátíte do kempu, zjistíte, že vám někdo zabral vaše skvělé místo.

Tenhle problém snadno vyřešíte, když si s sebou budete vozit další auto. Obytný vůz necháte na svém místě v kempu a cestovat po okolí budete s něčím kompaktnějším, úspornějším a zábavnějším. A to nemyslíme jen miniaturní Smart ForTwo, Fiat 500 nebo MINI Cooper, ale třeba nabušené sporťáky typu BMW Z4, Porsche 911 nebo Mercedes-AMG GT!

Foto: Vario Mobil

Svůj milovaný supersport si teď můžete vozit všude s sebou

Právě takhle široké možnosti využití nabízí luxusní obytný vůz německé firmy Vario Mobil. Jejich speciály na podvozku Mercedes nebo MAN mohou na délku měřit 8 až 12 metrů a nabízejí ten nejvyšší luxus bydlení. Vnitřní prostor je rozšiřitelný o výsuvné části karoserie se špičkovým vnitřním vybavením a s těmi nejkvalitnějšími materiály, nejlepší úrovní zpracování a nejvyšší úrovní komfortu – plnohodnotný obývák s koženými křesly a gaučem, kompletně vybavená kuchyň i s jídelním oddílem, prostorná toalety i koupelna, několik ložnic…

V tomhle obytném autě prostě můžete mít naprosto všechno, co si jen vymyslíte a zaplatíte, což pochopitelně nevyjde lacino. Začíná se na částce kolem půl milionu euro (13,5 milionu korun) a končí vysoko nad 1,5 milionu (přes 40 milionů korun). Cena auta, které zaparkujete v integrovaném garážovém stání, pochopitelně není započítána.

Reklama

Načítám