Hlavní obsah

Hyundai Tucson a řidičské zlozvyky – Tento týden v Garáži

Foto: Hyundai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Poprvé jsme se svezli s novým Hyundaiem Tucson. Čtvrtá generace udělal oproti předchůdci velký skok vpřed… a nejde jen o jeho design!

V dalších testech jsme prověřili elektrifikovaná prémiová SUV a crossoveryplug-in hybridní BMW X5 xDrive45e, sportovně laděné plug-in hybridní Volvo XC60 Polestar Engineered a kompletně elektrický DS 3 Crossback E-Tense.

Poradili jsme vám:

Víte, jakých řidičských zlozvyků byste se měli zbavit? My vám poradíme! Také jsme se podívali na to, jaký olej patří do starších aut, abyste se nemuseli trápit se svými čerstvě koupenými ojetinami. A nakonec jsme připravili souhrn nových aut dostupných s poctivou ruční parkovací brzdou.

Trhák týdne:

Ministerstvo dopravy s velkou pompou spustilo minulý týden web pro nákup dálničních známek, jen aby ho po pár hodinách raději znovu zavřelo kvůli přetížení. Tenhle projekt se příliš nepovedl a my jsme spolu s odborníky na slovo vzatými zjišťovali proč. A také pro vás máme návod, jak si na něm novou vinětu pro rok 2021 snadno zakoupit.

Horké novinky:

Foto: Lamborghini

Věřili byste, že tenhle nabroušený automobilový skvost je už třicátník?

A co ještě?

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám