Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Slevy a akce
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Videa
Mazda MX-30 po faceliftu: Lepší nabíjení, ale stejně se vyplatí počkat na Wankel
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
08:46
Videa
-
28. 5. 2023
Mazda MX-30 po faceliftu: Lepší nabíjení, ale stejně se vyplatí počkat na Wankel
Nejnovější články
Dovolená s autem
-
dnes
Mladý pár vyrazil poznat svět v obřím zeleném obytňáku. Pojmenoval ho dost příznačně
Říkali jste si někdy, jaké by to bylo všeho nechat a vyrazit na dlouhou cestu v nějakém pořádném obytňáku? Jistý pár ze Švýcarska tenhle sen realizoval a objevuje svět ve Scanii pojmenované jako jedna známá pohádková postava.
Ze světa automobilek
-
dnes
Volkswagen napravil svůj největší přešlap poslední doby. A k tomu ukázal očekávanou novinku
Dejme všechno do dotykového displeje s průměrnou grafikou a pojmenujme auta tak, aby jim nikdo nerozuměl. Tak přesně tenhle nápad se zdál být manažerům Volkswagenu natolik skvělý, že z něho vznikl největší přešlap značky za poslední dobu. Teď se chyby napravují…
Youngtimery a veterány
-
dnes
Porsche 928 je soukromý tryskáč, který nepatří jen na dálnici! Tenhle osmiválec navíc na ceně hodně roste
Elegantní GT bylo v rámci nabídky Porsche dost výjimečné už jen tím, že mělo vodou chlazený motor V8 pod přední nápravou a převodovku u zadní nápravy. Ale bylo toho víc. Plánovaný nástupce stárnoucí 911tky nakonec vytvořil vlastní kapitolu v historii značky. A dnes? Z outsidera je objekt zájmu generace mileniálů, což se projevuje i na cenách.
Zajímavosti
-
včera
Škoda Rapid se vrací! Mladý český designér vytvořil moderní sexy liftback budoucnosti
Jméno Rapid v nabídce české automobilky Škoda nenajdeme už několik let. V tuzemsku nejoblíbenější značka osobních vozů se s ním rozloučila dostupným liftbackem a hatchbackem, jejichž prodej ukončila roku 2019.
Dakar
-
včera
Svezl jsem se s továrním Raptorem Martina Prokopa na trati Dakaru! Ještě teď hledám vhodná slušná slova
V dakarském autě jsem se svezl už několikrát. Ještě před příchodem třídy T1+ jsem si říkal, že bych si to chtěl zkusit. Potom, že bych musel hodně trénovat. A teď… teď už si nedělám žádné ambice. Tovární Raptor je tak rychlý, že se to hlava vzpírá pochopit. To, kam se to celé posunulo, je snad až děsivé.
Tuning a přestavby
-
včera
Kdyby se Tatra rozhodla kromě sedanu T700 vyvinout i SUV, vypadalo by takto. Model T700 S mohl předběhnout i BMW
Představte si, že se vracíme do 9. dubna 1996 a jsme v pražském hotelu Hilton, kde se právě představuje hodně modernizovaná Tatra 613 nazvaná Tatra 700. Hosté žasnou a davy jásají, co všechno stihli inženýři automobilky za zhruba rok. Jenže pak řečník avizuje ještě jednu utajovanou premiéru, o které nikdo nevěděl…
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Videotest elektromobilu Mazda MX-30