Hlavní obsah

Škoda Fabia, Dacia pickup a mlhovkáři – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Hvězdou tohoto týdne byla luxusní silniční jachta Audi A7 Sportback s plug-in hybridním pohonem, který jej dělá ještě luxusnějším díky… a to si přečtete v našem článku.

Také jsme vyzkoušeli roadster BMW Z4 v základní, ale překvapivě velmi zábavné konfiguraci se čtyřválcem a manuálem.

Poradili jsme vám:

Právě zítřkem, tedy 1. listopadem, začíná povinnost zimních pneumatikza jakých podmínek platí a proč přezouvat na zimní? Také jsme pro vás vybrali ty nejlepší ojetiny, které se hodí k tahání přívěsů, a podívali jsme se na výhody a nevýhody repasovaných náhradních dílů.

Trhák týdne:

Příchod nové Škody Fabia se již blíží, proto jsme se detailně zaměřili na to, co by měla přinést a kolik by mohla stát.

Horké novinky:

Foto: Dacia

Dacia Duster jako pick-up dává perfektní smysl. Ale bude se někdy dovážet i do ČR?

Nejvíce vás zaujal neúnavný pracant Dacia Duster ve verzi pick-up a kompaktní obytný vůz Hyundai – u obou aut však visí velký otazník nad tím, zda se někdy podívají na český trh. Nejspíš si nekoupíte ani nové Bugatti, které svou rychlostí ohýbá časoprostor. Rozhodně se ale můžete těšit na modernizovaný bestseller Fiat Tipo, dostupnou alternativu k Octavii.

A co ještě?

Honza Červenka si posvítil na otravné „mlhovkáře“, kteří v tomto sychravém období brázdí silnice – kdy je dobré mít mlhovky zapnuté a kdy ne? Jakub Deml se zaměřil na cyklopruhy a jejich správné umístění na silnicích, Tomáš Hyan připomněl historii splašených trubek, tedy mopedů Stadion, a Patrik Hála zapsal příběh 80letého chlapíka, který dodnes jezdí se svým Ferrari F40.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám