Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Slevy a akce
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
Zobrazení snímku 1 z 0
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Zajímavosti
Sexy holky a klasické škodovky. Našli jsme nejlepší kalendář na příští rok!
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Zajímavosti
-
24. 9. 2023
Sexy holky a klasické škodovky. Našli jsme nejlepší kalendář na příští rok!
Nejnovější články
Ojetá auta
-
12. 4. 2026
Octavia s extrémním nájezdem 700 000 kilometrů a další rekordmani z českých inzerátů. Vybrali jsme otroky silnic
Znovu jsme se podívali na auta, která za sebou mají vskutku obrovské nájezdy. I taková jsou v české inzerci na prodej a kupodivu si vždycky kupce najdou. Tak co se teď mezi utahanými Octaviemi a Volkswageny dá ještě koupit?
Reportáže
-
dnes
Když se vám splní sen, který jste ani neměli: Řídil jsem Škodu Fabia RS Rally2
Tak se to opravdu stalo! Sice velmi krátce, ale opravdu jsem řídil soutěžní speciál kategorie Rally2! Svět už nikdy nebude stejný…
Historie
-
dnes
Když se výrobci motocyklů rozhodnou postavit auto: KTM X-Bow zná každý, ale co takhle dvanáctiválcová Yamaha?
Co se stane, když se značka zvyklá stavět motocykly rozhodne postavit auto? Mnohdy zajímavý, lehký sporťák, někdy ale i městské autíčko.
Youngtimery a veterány
-
dnes
Že malé auto nemůže být prémiové? Lancia to kdysi uměla dokonale
Lancia, která není tak úplně Lancia, to je model Y10. Jde o první model z ypsilonové linie, který ale vznikl ještě v automobilce Autobianchi. Měl totiž nahradit ikonický a povedený model A112, který byl na trhu dlouhých 15 let. Nakonec se ale chvíli vyráběly souběžně.
Tuning a přestavby
-
včera
Ikonická jednomístná Multikára hlásí návrat. Moderní verze je neuvěřitelně rozkošná
Automobily východoněmecké značky Multicar dodnes slouží fanouškům nebo některým obcím, kdekdo si pamatuje také ikonický jednomístný typ M22. Vznikl před více než 60 lety a my jej nyní oživili do moderní podoby.
Zajímavosti
-
včera
Kevin Bacon přijel do Karlových Varů s rodinou. První auto mu ukradli, pak našel zalíbení v žabím oku a divokém koni
Jeden z nejznámějších herců, kteří dosud nezískali Oscara, je držitelem Zlatého glóbu. Jeho filmové postavy často vynikají silným charakterem a podobně je tomu i u aut, která se objevila v jeho životě.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Sexy holky a klasické škodovky. Našli jsme nejlepší kalendář na příští rok! - Garáž.cz