Hlavní obsah

Sexy holky a klasické škodovky. Našli jsme nejlepší kalendář na příští rok!

Foto: ŠKODAteam

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec roku se nezadržitelně blíží a už za několik měsíců přivítáme rok 2024. Jestli už teď přemýšlíte o nějakém stylovém kalendáři právě na příští rok, měli bychom pro vás jeden tip.

Článek

Do prodeje se před několika dny dostal nový nástěnný kalendář ŠKODAteamu, který spojuje krásu usměvavých modelek a klasických škodovek.

ŠKODAteam tradičně připravuje kalendář každý rok a kromě obsahu je na něm hezké také to, že jeho koupí přispějete na organizování akcí, které ŠKODAteam pořádá už přes 20 let. Jde například o různé srazy, amatérské rallye a jiné soutěže nebo třeba autokino.

Nástěnný kalendář je ve formátu A2, tedy o velikosti 610 na 480 milimetrů. Obsahuje 13 povedených fotografií od fotografa Radima Kořínka - 12 pro jednotlivé měsíce a jednu na titulní straně.

Před objektivem pózovaly usměvavé modelky Andrea Spurná, Anna C. a Tereza Polášková.

A auta? Očekávejte klasiku v podobě například původní Octavie, elegantního kupé 110 R, ikonické otevřené Felicie nebo modelů 100 a 1000 MB, ale třeba i kabriolet MTX Roadster odvozený od Favoritu. Vzácným kusem je také otevřený Rapid.

Kalendář byl vyroben v omezeném množství, koupit lze přímo na webu ŠKODAteam.cz za 259 Kč. Za 129 korun je k dispozici stolní varianta, která, protože je strukturována po týdnech, nikoli měsících, obsahuje podstatně více fotografií - a nejen škodovek.

Reklama

Načítám