Hlavní obsah

Superkombík, nová Astra, tříválcová Fabie i kempování v dodávce: Nejsledovanější videa na Garáži

Foto: Honza Koubek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Garáži se nevěnujeme jen psaní našich vlastních redakčních testů, práci na reportážích nebo sledování nejnovějších novinek v automobilovém světě. Natáčíme i videa a spolu s Honzou Koubkem vám pravidelně přinášíme i videotesty. A v letošním roce se k němu připojil i Honza Červenka, aby nás společně naučili řídit v naší Škole řízení.

Článek

A teď už pojďme k tomu nejdůležitějšímu. Jaká videa na Garáži byla letos ta vůbec nejsledovanější?

1) Naše Škola řízení vás zlepší za volantem i v teple domova

Foto: Honza Koubek

Jak správně ovládat auto, abyste vždy bezpečně dojeli tam, kam potřebujete? To vás naučí naše Škola řízení od Honzy a Honzy

Úspěšným dokončením závěrečné zkoušky v autoškole to nekončí. Pokud to s řízením myslíte opravdu vážně, chcete umět řídit a vozit vaši rodinu v bezpečí, aktivně byste se měli zajímat o další řidičské vzdělávání. A abychom vám to zjednodušili, v letošním roce jsme pro vás začali připravovat nový video seriál Škola řízení, kde vás náš Honza a Honza (Červenka a Koubek) učí, jak správně přistupovat k autům i jejich ovládání. Věříme, že všichni se díky tomu naučí něco nového.

2) Kempování v obytné dodávce Toyota Proace Verso

Foto: Honza Koubek

Obytné dodávky jsou ideálním kompromisem mezi autem na kempování a každodenním pomocníkem

Kempování zažívá nový boom a nadšení Češi už kempují snad ve všem, co má čtyři kola minimálně jedno lůžko na spaní. Obytňáku jsou zase „in“ a své o tom ví i automobilky, které zahájily vývoj vlastních obytňáků na bázi kompaktních dodávek. A občas se spojují i se specialisty. Dokonalou ukázkou je Toyota Proace Verso Nomad Wanderer. Honza Koubek ji pořádně otestoval, a dokonce v ní i kempoval. Ve svém zhodnocujícím videu vám pak ukázal všechna její pozitiva i negativa.

3) S tříválcovou Fabií se žije dobře, ale pozor na výbavu

Foto: Ondřej Svoboda

Za novou litrovou Fabii s tříválcem se nemusíte stydět, ale správně zvolte výbavu

Nejnovější Škodu Fabii si pořád můžete koupit s překvapivě silným přeplňovaným čtyřválcem, ale více zákazníků raději ušetří peníze a sáhne po menších tříválcích. Ve čtvrté Fabii je najdete v atmosférickém i dvěma přeplňovaných variantách a Honza Koubek vyzkoušel ten nejsilnější z nich ve spojení s dvouspojkovým automatem DSG. Co si o něm myslí, a proč byste měli být opatrní s výbavou vám vysvětluje ve svém videu.

4) Na novém Mercedesu třídy C se hledají chyby jen těžko

Foto: Mercedes-Benz

Nová třída C připomíná zmenšené „eSko“. Objektivní chyby se na nejnovějším modelu hledají těžko, ale Honza Koubek to zkusil

S nejnovějšími auty to bývá složité. Ať se snažíme jak chceme, objektivní chyby se na nich často hledají jen těžko. Jedním z takových aut je i nový Mercedes-Benz třídy C připomínající zmenšenou vlajkovou třídu S. Honza Koubek se s ním pořádně svezl a své dojmy vám přiblížil ve svém videu. Povedlo se mu nakonec najít nějaká negativa?

5) Nejnovější Opel Astra dospěl, vypadá senzačně, ale bohužel je méně prostorný

Foto: Opel

Nová Astra je mnohem dospělejším autem než předchůdce, ale musíte se připravit na menší vnitřní prostor

Zaujala vás nejmodernější technika francouzských Peugeotů a Citroënů, ale je pro vás jejich odvážný design až příliš výstřední? V dnešních dnech je pro vás ideální volbou německý Opel přinášející tu samou techniku ve výrazně konzervativnějším provedení. Jednou z největších novinek značky je nová Astra, která je výrazně dospělejším a hezčím autem než byla, ale bohužel už není tak prostorná. Honza Koubek ji pro vás otestoval s přeplňovanou tříválcovou dvanáctistovkou.

6) Aktuální Volkswagen Caddy je lepším rodinným autem než kdy dřív

Foto: Lukáš Volšický

Nejnovější Volkswagen Caddy se zase více přiblížil normálním rodinným autům. Když to zjednodušíme, je větším a praktičtějším Golfem

Nový Volkswagen Caddy na technických základech nejmodernějšího Golfu je lepším rodinným autem než kdy dřív. I s pěti lidmi na palubě v něm odvezete víc bagáže než v normálních kombících, a přestože nezatáčí tak příjemně jako Golf a není v něm ticho jako v mnohem luxusnějším Arteonu, je praktickým autem pro každodenní život. Jak jej využil Honza Koubek a co si o něm myslí? To zjistíte v jeho videotestu ze začátku letošního léta.

7) Volkswagen Taigo je zásadní novinkou značky letošního roku

Foto: Lukáš Kukla

Letošní novinka Volkswagen Taigo je původem z Brazílie. Český importér značky jej uvedl na trh se zajímavou základní výbavou i cenou

Jednou z nejdůležitějších letošních novinek Volkswagenu je stylové Taigo. Vůbec první SUV-kupé wolfsburgské značky zakládá na původně brazilském modelu Nivus a český importér Volkswagenu jej uvedl na náš trh se zajímavou cenovkou i základní výbavou. V naší redakci jsme jej letos vyzkoušeli hned několikrát, přičemž Honza Koubek o něm natočil další ze svých videotestů. Jak se mu líbí?

8) Až sedmimístná Dacia Jogger nabízí hodně muziky za málo peněz

Foto: Dacia ČR/Tomáš Devera

Dacia Jogger spojuje praktickou karoserii rodinných MPV se stylingem módních crossoverů a SUV. Díky volitelnému sezení v kufru odveze až 7 pasažérů

K nejvýznamnějším automobilovým novinkám letošního roku patří i úžasně praktická a lidově dostupná rodinná Dacia Jogger. Sedmimístné SUV s image módních SUV přijelo na náš trh s úžasnou základní cenovkou od 420 tisíc Kč a okamžitě přitáhlo pozornost všech řidičů, co už dlouho hledali opravdu hodně muziky za málo peněz. Honza Koubek ji ve svém videotestu prozkoumal do hloubky a přestavuje vám všechny klady i zápory. Jak se však ukázalo, malá čísla v ceníku jsou bohužel vykoupena malými nedostatky.

9) Šestiválcové BMW 540i Touring je nejlepším kombíkem současnosti

Foto: Lukáš Kukla

Kombík BMW M540i Touring nabízí přesně to, co máme na velkých bavorácích tak rádi. Je reprezentativní, elegantní i komfortní

Je to nejlepší kombík současnosti, a dokonce i jedno z nejlepších aut současnosti. Velké rodinné kombíky se silným motorem a sportovně nadaným podvozkem v dnešním automobilismu působí jako z jiného světa a mnichovský bavorák stále jeden takový prodává. Šestiválcové BMW 540i Touring si náš Honza Koubek oblíbil, protože je reprezentativní, elegantní i pohodlné. Dodává však, že musíte dobře volit, když si jej kupujete. V čem je háček?

10) V novém Range Roveru můžete v obleku do divadla i stěhovat. Jen těžko se na něm hledají chyby

Foto: Jaguar Land Rover

Do lesa i do divadla. Nový Range Rover zase posouvá univerzální schopnosti luxusního off-roadu na vyšší úroveň

„Testování Range Roveru si vždycky užiju a je prakticky jedno, co mám daný týden za povinnosti. Vůz totiž zvládne všechno – od převážení skříně z obchodu přes večerní návštěvu divadla až po víkendový výlet s dětmi a psem někam doprostřed luk a polí. V nejrůznějších generacích tohoto auta jsem vozil všechno možné – od své babičky, až po své kamarády muzikanty a jejich nástroje,“ píše Honza Koubek o nejnovějším Range Roveru poté, co s ním strávil několik dnů. Obdivuje jej on, a dokonce i Jeremy Clarkson. Na luxusních Range Roverech se jen těžko hledají chyby.

Reklama

Související témata:
Načítám