Hlavní obsah

Velký test zimních pneu a nové Dacie – Tento týden v Garáži

Foto: Dacia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Této týden jsme se zaměřili na rodinná auta, proto jsme otestovali novinkový Mercedes GLB, kompaktní SUV, které nabízí spoustu prvků MPV a prostor až pro sedm pasažérů.

Vedle toho jsme také pořádně prověřili ojetou Škodu Roomster, osvědčené rodinné auto s velmi dostupnou cenou pod 100 000 Kč.

Vedle toho jsme také otestovali vzrušující Alfu Romeo Giulii Veloce, zavzpomínali na sportovní Toyotu MR2 a v jedné stopě se svezli na Yamaze Tracer, motorce pro každého.

Poradili jsme vám:

Zimní pneumatiky začínají být velmi aktuálním tématem, proto jsme vám přinesli výsledky velkého testu německé organizace ADAC, který vybral ty nejlepší. Také jsme se detailně zaměřili na opravy podvozků ojetých aut, udělali jsme velký přehled softroadových kombíků a dojezdů všech elektromobilů na českém trhu.

Navštívili jsme:

Na hrdá auta socialismu jsme zavzpomínali v automobilovém muzeu přímo v Terezíně.

Foto: Škoda Auto

I Škoda experimentovala s proudnicovou karoserií

Horké novinky:

Hlavní novinkou byla hned trojice nových Dacií  v podobě modelů Logan, Sandero a Sandero Stepway, která posouvá úroveň značky zase o hodný kus výš. Kromě toho se také představilo nové unikátní Ferrari, Hyundai ukázal i20 ve sportovnějším hávu, BMW uřízlo střechu své řady 4 a aerodynamická Škoda 935 Dynamic oslavila své 85 narozeniny.

A co ještě?

Tomáš Hyan zavzpomínal na klasické Moskviče, které šly po krku tehdejším Octaviím. Honza Majurník s rychlým hot hatchem vyzval na souboj zkušeného závodníka s o 100 koní slabším autem – vyhraje výkon, nebo šikovnost? Martin Jánský také vyrazil na okruh, tentokrát kompletně pod vodou, aby vám přinesl několik rad, které se vám při jezdění na mokru budou hodně hodit.

Reklama

Načítám