Hlavní obsah

ON-LINE: Česká dražba motocyklů Jawa

Foto: Jan Majurník

Dnešní on-line aukce startujte už v 18:00, nabízíme ji živě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva pionýři od Jawy se už třesou na nové majitele, dnes v neobvyklém internetovém aukčním formátu. Známá česká burza Retro Garáž totiž vstoupila do on-line světa a nyní se můžete těšit na živé vysílání spojené s dražbou obou předmětných motocyklů. Jakmile udeří 18. hodina, začínáme. Tak neváhejte, nalaďte si naši Garáž.cz a sledujte, jak tenhle zajímavý počin vlastně dopadne.

Článek

Před deseti dny jsme vás informovali o netradičním projektu Retro Garáž Online. Pokud jste článek minuli, nevadí, níže přikládáme odkaz a doporučení k přečtení.

Právě dnes 27. 5. 2021 se můžete těšit na historicky první on-line dražbu od známého českého burzovního uskupení nazvaného Retro Garáž. Stručně připomeneme, že vrchní vetešník této organizace, Pavel Kočí, pořádá spolu s ostatními kolegy pravidelné veterán burzy v areálu Výstaviště v Lysé nad Labem.

Foto: Retro Garáž

On-line aukcí provádí vrchní vetešník Pavel Kočí

Jenže situace a svět kolem zrovna hromadným akcím moc nepřeje, takže se Pavel odhodlal k velkému kroku a pustil se do světa internetových aukcí. Program začíná už dnes v 18:00 a vy budete moci spolu s námi živě sledovat, kdo a za kolik si nakonec odveze Jawu 50/550 Pionýr (1957) – známou též jako pařez – a také Jawu 50/555 Pionýr (1961).

Foto: Retro Garáž

Tito dva pionýři hledají nové majitele. Najdou je? A za kolik?

Jak sledovat? Je to velice snadné, pod tímto odstavcem najdete přímý náhled video-vysílání, takže na něj stačí pouze kliknout. Pozor, pokud vidíte jen šedý čtverec nebo vůbec nic, zkuste vypnout AdBlock nebo zkuste jiný prohlížeč.

Kompletní program najdete na webovkách Retro Garáže, včetně detailnějšího vysvětlení. Akce nabídne i přidanou hodnotu – v jejím průběhu se dozvíte další informace ohledně letní burzy, kam už budete moci skutečně fyzicky přijet a reálně obchodovat od samého rána.

Ale teď neváhejte a sledujte živé vysílání unikátního českého projektu, za nímž stojí nadšenec Pavel Kočí, který je tak trochu blázen do starých strojů a burzovní atmosféry. Přejeme příjemné a napínavé on-line dražení!

Reklama

Načítám