Hlavní obsah

Na vlnu slev naskakuje také Honda! Její SUV pořídíte se zvýhodněním až 130 000 Kč

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do konce března můžete v akci pořídit vozy značky Honda. Zejména u modelů SUV se zvýhodnění šplhá na velice zajímavé částky.

Článek

Automobilové slevy neberou konce, své zboží za poslední dobu zlevnila celá řada značek. Nyní se k nim přidává také japonská Honda, jejíž akce na vybrané modely platí celý první kvartál letošního roku!

Nejatraktivnější akcí je určitě zvýhodnění SUV HR-V, které přijíždí s bonusem pro zákazníka ve výši až 65 000 Kč. Zájemce dále dostane zdarma sadu zimních pneumatik Continental v hodnotě 30 000 Kč, sadu příslušenství se zvýhodněním až dvacet tisíc, využít může také bonusu při výkupu starého vozu protiúčtem ve výši 15 000 Kč. Celkem se tedy dostáváme na sympatické zvýhodnění 130 000 Kč!

Foto: Lukáš Kukla

Honda HR-V boduje mimo jiné svou „normálností“.

Obdobné je to v případě modelu ZR-V. Tady dostane zákazník bonus až pětapadesát tisíc, v ceně jsou rovněž zimní gumy, příslušenství za 10 000 Kč a patnáctitisícový bonus při výkupu. Akce se týká i třetího SUV v nabídce, byť ne v takové míře – model CR-V nabízí sadu příslušenství se zvýhodněním 20 000 Kč plus zimní pneu zdarma ke značkovému financování auta.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Japonci mají vychytaný hybrid, dobře funguje a moc nežere.

Nezapomnělo se ani na vozy s klasickými karoseriemi. Modely Jazz a Crosstar dostávají zvýhodnění všech výbav v hodnotě 30 000 Kč, bonus pro zákazníka dvacet tisíc a sadu snímatelného tažného zařízení s nosičem kol se slevou až 10 000 Kč. A Civic? Ten nabídne balíček příslušenství Sport se slevou až patnáct tisíc korun.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Honda Jazz Crosstar nešetří ochrannými plasty, pořád má ale nejblíže k malým MPV.

Modelová řada Hondy prošla v posledních měsících důkladnou modernizací, což vyústilo třeba v úspěch nové generace Civicu, který získal titul Auto roku v ČR. Vozidlo bodovalo úsporným hybridem, skvělým podvozkem a ergonomicky přívětivým interiérem. V podobném duchu se nese také nová generace SUV CR-V, se kterou Civic sdílí techniku. A budoucnost? Co nevidět by měl dorazit třeba 200koňový elektrický crossover s poměrně krkolomným názvem e:Ny1.

Reklama

Načítám