Hlavní obsah

České rodiny budou mít radost: Citroën zlevnil svůj prodejní hit o 100 000 Kč, i další modely patří mezi konkurenty k nejlevnějším

Foto: Citroën

Berlingo nedávno prošlo faceliftem. Má zcela novou tvář a nyní i sympatické ceny!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový den, nové automobilové slevy. Se zvýhodněnými nabídkami se v posledních týdnech roztrhl pytel a pobídky neberou konce. Teď se s plošnými akcemi připojuje také francouzský Citroën.

Článek

Už na podzim loňského roku začal Citroën překopávat svou nabídku, aby byla pro koncového zákazníka přehlednější a srozumitelnější. Každý model má tak na výběr ze tří výbavových stupňů (You, Plus, Max) a maximálně pěti příplatkových balíčků. To nejenže pomůže kratším dodacím lhůtám, ale evidentně i sympatičtějším cenám.

Francouzská automobilka totiž plošně zlevňuje většinu svých oblíbených modelů. K tradičnímu výkupnímu bonusu za staré auto (20 až 30 tisíc korun) teď přidává i trvalé snížení cen, které lze dále stlačit značkovým financováním.

Co to znamená v praxi? Tak třeba městský prcek Citroën C3 dnes startuje na 319 900 Kč. Kdo by potřeboval o něco větší auto, ten může sáhnout po crossoveru C3 Aircross se vstupní cenou 454 900 Kč. U tohoto modelu došlo ke zlevnění až o 120 000 Kč (v závislosti na verzi) a pořídit jej můžete s benzinovým i naftovým motorem.

Foto: Citroën

Nová generace Citroënu C3 se designově značně odlišuje.

Akce se však týkají i dalších modelů – Citroën C4 koupíte od 429 900 Kč, dobrodružnější C4 X je v základu dražší o dvacet tisíc korun. SUV C5 Aicross zlevnilo o výrazných 90 000 Kč, takže jej dnes pořídíte od 565 000 Kč. Snížením cen prošly všechny jeho motorizace, tedy benzin, diesel i 225koňový plug-in hybrid do zásuvky.

Pomyslným esem v rukávu je pak sleva na v Česku milované Berlingo. To před časem díky šikovné kličce vrátilo do nabídky spalovací motory a nyní se nabízí s dramatickým zvýhodněním 80 až 100 tisíc korun! Využijete-li dostupných výhod, můžete pořizovací cenu stlačit na parádních 450 000 Kč. Jen připomeňme, že vedle elektrické verze se populární MPV stále nabízí s benzinovou dvanáctistovkou, ale hlavně 1,5litrovým dieselem.

Foto: Citroën

Zlevnilo vše od malé C3 po SUV C5 Aircross.

Všechny osobní vozy Citroën dnes nabízejí pětiletou tovární záruku, kterou je za příplatek možné rozšířit až na 8 let nebo 200 000 km. „Nyní je důležité poskytovat našim zákazníkům stabilitu a jistotu. Proto jsme se rozhodli trvale snížit ceny našich vozů, aby byly naše automobily ještě dostupnější,“ uvedl František Neuman, ředitel importu Citroënu v ČR. A skutečně, díky slevám dnes patří k nejlevnějším ve své třídě.

Reklama

Načítám