Hlavní obsah

Automobilové slevy neberou konce! Ford rázně zlevnil své modely, za super peníze koupíte SUV i kombík

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S akčními automobilovými nabídkami se v posledních týdnech roztrhl pytel. Přidává se i Ford, který zlevnil modely Puma, Kuga a Focus Kombi.

Článek

Kdo s pořízením auta počkal do nového roku, ten musí mít radost. Zatímco v posledních letech byste o slevu na nové vozy nezavadili a trend byl spíše opačný, tedy šroubovat ceny co možná nejvýše, nyní se děje přesný opak. Na vlnu zvýhodnění teď naskakuje také české zastoupené Fordu, které připravilo několik atraktivních pobídek.

První je sleva na městský crossover Puma. Ten sice nemá s původním sportovním kupé nic společného, přesto jde v dané kategorii o jedno z povedenějších aut, které vyniká třeba velkým 456litrovým zavazadelníkem včetně promyšlené schránky zvané MegaBox. Ta je umístěna vespod kufru a disponuje i otvorem pro vypláchnutí, když třeba potřebujete vymýt nádobu po převozu špinavých věcí.

Pumu po slevě koupíte od 434 900 Kč s litrovým mild-hybridním tříválcem s výkonem 125 koní. Úvodní výbava má manuální klimatizaci, LED světla vpředu a vzadu, zadní parkovací senzory či automatické přepínání dálkových světel. Obouvá však „jen“ ocelové sedmnáctky s kryty. Kdo by chtěl kola z lehkých slitin (a dále třeba digitální přístrojový štít, startovací tlačítko nebo sportovní podvozek), ten sáhne po vyšší veri ST-Line, která v akci startuje na 462 900 Kč.

Foto: Lukáš Kukla

Ford Puma je stylovka, která dobře jezdí i se základním motorem.

Zvýhodnění se dočkalo také větší SUV Kuga. Ford teď dle vybrané varianty nabízí slevu až 360 000 Kč. Připomeňme, že model je krom tradiční 150koňové benzinové patnáctistovky k dispozici také jako hybrid a plug-in hybrid. Slevy se vztahují i na elektrifikované pohony, a tak dnes Kugu HEV pořídíte od 790 900 Kč.

Zlevnění se dále dočkal rodinný ideál – Ford Focus Kombi. Kombík s 635litrovým kufrem je v nabídce se dvěma litrovými benziny (125 a 155 koní) a dieselovou patnáctistovkou. V akci jeho ceník začíná na částce 529 900 Kč a sáhnout můžete také po zvýhodněném operativním leasingu. Silnější litr spojený s dvouspojkovým automatem přijde ve výbavě Titanium na 6 862 Kč bez DPH měsíčně. Splátka navíc zahrnuje nadstandardní výbavu v hodnotě 40 000 Kč.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Ford Kuga má v nabídce rozmanité pohony. Chybí jen diesel…

Nad rámec výše popsaných slev nabízí automobilka pro všechny tři modely také prodlouženou záruku Ford Protect na 5 let nebo 100 000 kilometrů. Většina z vozů je nyní skladem u autorizovaných prodejců. Akční nabídka platí do 31. března letošního roku.

Načítám