Hlavní obsah

Nová Škoda Fabia a „kafáčová“ Jawa – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dveře klepe čtvrtá generace oblíbené Škody Fabia. My jsme již absolvovali krátké svezení s maskovanými prototypy a názor jsme si udělali. Zajímalo nás ale také, jak se na ni těšíte vy, potenciální zájemci o ostře sledovanou tuzemskou novinku.

Článek

Nová Škoda Fabia nás ve své prototypové formě velmi příjemně překvapilajde o citelně prostornější, propracovanější a dospělejší auto. Taky nás potěšil návrat čtyřválcového benzinového motoru a pár nových praktických vychytávek. Více si ostatně můžete přečíst v našem obsáhlém článku.

Na jeho konci jsme se vás ve formě ankety zeptali, jak se na ni těšíte. A i když jste ji zatím neviděli zvenku bez maskování a interiér spolu s řadou dalších detailů zůstává zcela zahalen rouškou tajemství, celé dvě třetiny z vás jsou na ni velmi zvědavé a řada z vás se už vyloženě nemůže dočkat.

Foto: Škoda Auto

Většina z vás se na novou Fabii těší

Silná skupina skoro pětiny čtenářů by však raději sáhla po nové Dacii Sandero, která je také dost dospělým vozem a s ohledem na očekávané zdražení Fabie bude nejspíš výhodnější koupí. Fabia tak bude mít velmi silnou konkurenci.

Když už jsme u těch Dacií a Fabií, v tomhle týdnu jsme toho měli víc. Otestovali jsme totiž Dacii Lodgy Stepway – jedno z posledních MPV svého druhu. A pak jsme se taky podívali, jaké jsou servisní náklady dvojkové Fabie TDI po 320 000 kilometrech. Na druhou stranu tu ale byla dražší auta. V testu jsme se zamysleli nad smyslem BMW X6 a podívali se na jen lehce ojetou Toyotu Camry Hybrid, která by mohla být potenciálně velmi dobrou koupí. A když už máte auto koupené, zkuste, jestli jste přes pandemii nezapomněli na předpisy.

Foto: Jawa

Velkým tématem uplynulého týdne byla také Jawa a její „nový“ model 350 OHC Special ST

A tenhle týden nechyběly ani motorky. Hned v pondělí tu byla Jawa, která před novou sezonou nachystala 350 OHC Special v obnažené verzi ST. O něco větší kubaturu přináší Harley s revolučním endurem Pan America, představeném konečně v plné kráse. No a nakonec nechyběla ani nová čínská značka Voge, která vstupuje na český trh a nabízí hodně muziky za fajn peníze.

Věříme, že si tedy v našich článcích vyberete. Pokud by vám něco chybělo nebo pokud nám chcete říci, co vás nejvíc bavilo, napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Reklama

Související témata:
Načítám