Hlavní obsah

Nová elektrická Škoda a Duster na LPG – Tento týden v Garáži

Foto: Jiří Čermák

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Nejsledovanějším testem tohoto týdne byla Dacia Duster na LPG. Pohon na propan-butan je v Česku velice oblíbenou úspornou alternativou, která šetří přírodu i vaši peněženku, a takto továrnou připravený Duster umí jezdit za méně než 1 Kč/km!

Poradili jsme vám:

Na policistu řídícího dopravní provoz na křižovatce nenarazíte moc často, a právě proto mnoho řidičů tápe při chápání jeho pokynů. My pro vás máme návod, jak se v jeho gestikulaci bezpečně vyznat. Také jsme vám připomněli, jaké prvky musí obsahovat povinná výbava v autě i na motorce, a poradili jsme vám, kdy je lepší volit drážkovaný nebo vrtaný disk kotoučových brzd.

Foto: Marek Janeček

Jízda v dakarském speciálu poměrně dost bolí

Vyzkoušeli jsme:

Na vlastní kůží jsme zažili torturu kamionem – Martin Jánský se svezl s Martinem Macíkem v jeho dakarském speciálu a Honza Červenka zase odvážně skočil na sedadlo spolujezdce v okruhovému speciálu, který řídila 16letá holka. A oba z toho byli naprosto nadšení!

Foto: Jiří Čermák

Škodu Enyaq iV si díky její osvětlené masce s ničím jiným nespletete

Horké novinky:

Nejzásadnější novinkou uplynulého týdne bylo představení nové elektrické Škody Enyaq iV, jejíž ceník však začíná nad úrovní jednoho milionu korun. Ještě dražší a o poznání exkluzivnější je nový luxusní Mercedes-Benz třídy S a výjimečný Rolls-Royce Ghost.

A co ještě?

Reklama

Načítám