Hlavní obsah

Chyba při tankování zničila lamborghini za miliony

Foto: instagram.com/goldrushrally

Z drahého lamborghini zbyl během několika minut jen ohořelý vrak

Opravdu špatný konec víkendu měl řidič tankující své Lamborghini Huracán na čerpací stanici v americkém St. Louis. Chybou jiného řidiče mu z drahého supersportu zbyla jen hromádka popela.

Článek

Jak moc snadné je přijít o svůj vůz, si ani neuvědomujeme. Někdy nemusíme udělat ani žádnou chybu a naše auto může být kompletně zničeno. Tak jako v tomto případě. Majitel Lamborghini Huracán Performante, který byl se svým kamarádem na cestě z jízdy GoldRush, zrovna platil uvnitř čerpací stanice, když mu vinou jiného řidiče vzplál jeho vůz u stojanu.

Nepozorný řidič tankující své MPV u jiného stojanu zapomněl před odjezdem vyndat tankovací pistoli ze svého vozu a vyrazil i s ní na další cestu. Tankovací hadice se po odjezdu auta od stojanu utrhla a benzín postříkal poblíž stojící rozpálené lamborghini. To během několika sekund pohltily plameny.

Svědci incidentu neměli žádnou šanci požáru zabránit. Během chvilky byla z nablýskaného sporťáku ohnivá koule a lidé, kteří byli v tu chvíli poblíž, stihli jen z bezpečné vzdálenosti zavolat hasiče. Ti na místo dorazili během několika málo minut, nebylo však už co zachraňovat. Lamborghini lehlo popelem a bylo jen velkým štěstím, že nikdo nebyl zraněn a že plameny nepohltily celou čerpací stanici.

Foto: instagram.com/goldrushrally

Kamarád poškozeného řidiče, který stál se svým Lamborghini Gallardo Spyder jen o několik metrů dál, měl o něco víc štěstí. Jeho vozu se kromě pokrytí popelem nic nestalo. Celý nešťastný incident se podařilo zachytit na videu jednomu z přihlížejících, který oba supersporty u benzínky obdivoval. U jeho instagramového příspěvku pak doporučujeme zhlédnout hlavně v pořadí druhé video, na kterém je vidět, jak nehoda vznikla.

Reklama

Načítám