Hlavní obsah

Číňanka si půjčila ferrari, zničila ho jen o pár metrů dál

Foto: Youtube.com

Tak tohle opravdu zamrzí! Žena si v čínském Wenlingu půjčila červené Ferrari 458 a zničila ho jen pár metrů od půjčovny.

Článek

Na videu z konce minulého týdne je na začátku žena vyrážející s nově půjčeným Ferrari 458. Pochvaluje si pocity, které ji zaplavují během její první jízdy za volantem italského supersportu. Krátce po rozjetí ale na mokré vozovce ztrácí kontrolu nad vozem, ferrari tančí frekventovanou ulicí a nakonec proráží středový dělící pás a naráží do auta jedoucího v protisměru.

Prudký náraz předek sporťáku zcela zdemoloval, vinou tohoto střetu navíc bouraly i další vozy z protisměru. Na sociálních sítích se k videu rozjela pořádná diskuze. Uživatelé platformy Reddit, která shromažďuje zajímavé příspěvky a videa z internetu, si podle kontrolky na palubní desce hned všimli, že žena měla ve voze vypnutou kontrolu trakce. Možná bylo ferrari přepnuté do režimu Race, což není pro zadokolku s 570 koni na mokré silnici úplně dobrý nápad.

Není to jediný případ z nedávné doby, kdy řidič nebo řidička zdemolovala luxusní auto z půjčovny. Před několika dny se podobný kousek povedl řidiči Mercedesu-AMG GLE 63 Coupe na jednom z francouzských kruhových objezdů. Jeho snaha o driftování skončila autem na střeše a nejspíš i prázdnou peněženkou.

Reklama

Související témata:
Načítám