Hlavní obsah

10 nejčtenějších článků Garáž.cz za rok 2019

Foto: Trabant nT

Po celý rok 2019 jsme vás zásobovali kvalitním čtením za všech možných oblastí automobilového dění. Těšilo se velké oblibě, čehož si velmi vážíme. Mezi všemi články ale vyčnívá těchto deset, které se staly těmi nejčtenějšími. Takže jaká témata vás letos nejvíce zajímala?

Článek

1. Portál občana konečně funguje

Po letech čekání a doufání se nemožné stalo skutečností – konečně se naplno nastartoval Portál občana, kde se můžete podívat, jaké máte na kontě dopravní přestupky, kolik vám ještě zbývá na kontě bodů a mnohé další věci.

2. Tři řidičské dovednosti, které mě naučil můj táta

Léty prověřená moudrost našich rodičů nás může naučit mnohé – třeba tyhle tři jednoduché řidičské rady mohou hodně zjednodušit automobilový život i vám.

3. Trabant se vrací

Na Apríla se nám podařil neuvěřitelný kousek – oživili jsme Trabanta! Bohužel se nám ten vtípek podařil natolik sugestivně, že se po něm okamžitě zvedla obrovská vlna poptávky. Takže se vám tímto omlouváme za zklamání…

4. Sedm nejlepších ojetin na penzi

Chcete jednoduché, spolehlivé, bezpečné a prostorné auto, které bude laciné na pořízení i na provoz, takže s ním budete moci jezdit i v důchodu? Dál nehledejte, máme pro vás sedmičku těch úplně nejlepších!

5. Jawa je v Indii hit

Legendární česká značka dobývá skrz Mahindru indický trh se svými novými modely – a Indové tyhle jednoduché, laciné a spolehlivé motocykly prostě milují, takže jsou okamžitě rozprodané.

6. Pět nejlepších motorů v ojetých škodovkách

Vozy Škoda jsou velmi oblíbeným zbožím i na českém trhu ojetin. Jenže jaký model vybrat? A hlavně jaký k němu zvolit motor, abyste se jeho provozu nemuseli bát? Máme pro vás výběr pěti nejspolehlivějších.

7. Nikdy nejetá BMW E34 nalezená v Bulharsku

Když v Bulharsku objevili hned jedenáct nikdy nejetých vozů BMW řady 5 (generace E34), způsobilo to pořádný poprask. Kde se vzaly? A proč nikdy nevyjely na silnici? A co s nimi teď bude? To vše si můžete přečíst v našich článcích.

8. Zvládli byste Autoškolu?

Většina z nás má autoškolu už pár let za sebou a považujeme se za zkušené řidiče zocelené najetými kilometry. Ale je to skutečně tak? Zvládli bychom hravě dnešní testy v autoškole? S námi si to můžete vyzkoušet na vlastní kůži.

9. Papežovo Lamborghini Huracán

Když automobilka Lamborghini darovala papeži Františkovi zcela nový supersport Huracán, papež ho okamžitě věnoval na charitu. A v následné loterii se osud usmál na českého šťastlivce, který si ho mohl odvézt domů! Jenže to nebylo zase tak jednoduché…

10. „Spínač“ pod dorazem plynu

Nevíte co dělá? Nebo jste si ho nikdy ani nevšimli? Pak jistě oceníte, že jsme pro vás rozluštili záhadu tajemného „spínače“ pod dorazem plynového pedálu. Rádo se stalo!

Vážení čtenáři, velmi vám děkujeme za vaši přízeň, kterou jste nám v roce 2019 věnovali, a těšíme se, že se budeme v Garáži potkávat i v nadcházejícím roce 2020.

Reklama

Načítám