Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Ze světa automobilek
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Novinky
Nejdůležitější osobnosti roku 2021 podle Garáže
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Novinky
-
29. 12. 2021
Nejdůležitější osobnosti roku 2021 podle Garáže
Nejnovější články
08:34
Videa
-
29. 6. 2025
Pět automobilových premiér najednou! Toyota si uspořádala vlastní autosalon, ukázala lidovky i luxusní kousek
Velké evropské autosalony jsou nejspíš definitivně minulostí, pěknou automobilovou akci s četným počtem premiér ale pořád můžete zažít. Pokud tedy patříte mezi hrstku pozvaných hostů.
Ze světa automobilek
-
dnes
Nový a krásný hasičský speciál Tatra projede i tam, kam se nedá dostat ani pěšky. Navíc svítí jako 22 moderních aut
Nový hasičský speciál Tatra Force je tady a znovu jde o unikát. Tentokrát se představuje varianta určená do extrémně těžkého terénu, koncepčně podobná lesním speciálům. A nejen že vůz dobře vypadá, ale také umí… A hodně!
Historie
-
dnes
Automobilový východ vs. západ: Porsche z Východu proti originálu nemělo šanci. Škoda 110 R na 911 ztrácela snad ve všech ohledech
Škoda 110 R si kdysi vysloužila přezdívku Porsche z Východu. Jak si ale stála ve srovnání s originálem? Porovnali jsme erko s tehdejší 911.
Youngtimery a veterány
-
dnes
Honda Civic Type R v generaci ufo vsadila na jednodušší techniku. Opravdu mu to uškodilo?
Model Civic patří k nejoblíbenějším výrobkům japonské automobilky. Já osobně se tomu nedivím, máme jeden i v rodině. Ovšem jsou to denní auta v obyčejné verzi. Když bych si chtěl rozpumpovat adrenalin, musel bych si pořídit ostrou verzi Type R. Proto jsem neodolal si zase jednou jeden sportovní vyzkoušet, tentokrát model osmé generace FN2.
Novinky
-
včera
Potvrzeno! Audi chystá něco velkého, navíc s pořádnými spalováky. V Česku by mohlo jít o nového krále prodejů
Příští rok rozšíří značka Audi paletu svých SUV o další model, a to rovnou ten vůbec největší. I když zatím neznáme mnoho podrobností, něco nám říká, že v Česku se novince bude dařit!
Novinky
-
včera
Výrobu omezuje už i Volkswagen. Hned ve dvou německých závodech. Na elektromobily
Německý automobilový koncern Volkswagen omezuje produkci ve dvou německých továrnách na výrobu elektromobilů, protože růst poptávky po těchto vozech zaostává za očekáváním.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Nejdůležitější osobnosti roku 2021 podle Garáže - Garáž.cz