Hlavní obsah

Současné BMW M3 prý končí, už se však testuje nové!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé zdroje tvrdí, že BMW M3 již neprojde novými emisními limity, a tak na jaře tohoto roku skončí. A možná se to bude týkat i dalších modelů. Pravdou však je, že BMW již intenzivně testuje další generaci M3!

Článek

Na špionážních fotografiích, které přinesl server motor1.com, můžete vidět novou generaci trojkového BMW v provedení M3. A zdá se, že vše zůstane při starém. Opět se jedná o kompaktní sedan s rozšířenými blatníky vepředu i vzadu. Nechybí pořádné brzdy, čtyři koncovky výfuku, decentní odtrhová hrana kufru a svalnatý bodykit. Vše se ovšem prozatím ukrývá pod důkladným maskováním, kdy auto nemá ani vlastní světla.

Foto: Archiv Garáž.cz

Auto má přijít v roce 2020, pokud je však pravda, že současná generace neprojde letošními emisními limity, možná to bude již dříve. Spekuluje se však o světové premiéře na autosalonu ve Frankfurtu 2019. Pod kapotou se opět objeví přeplňovaný řadový šestiválec, jeho výkon však stoupne někam k 500 koním a nemá chybět ani 48 voltový mild hybrid systém. Očekávejte stále pohon zadních kol, za příplatek bude možná k dispozici čtyřkolka.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám