Hlavní obsah

Škoda Kushaq a kruhové objezdy – Tento týden v Garáži

Foto: Redakce Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší událostí končícího týdne se stal bratrovražedný virtuální souboj mezi českou Škodou Kamiq a indickou novinkou jménem Kushaq? Kdo z něj vyšel jako vítěz? A jaké další trháky jste si tento týden mohli přečíst na Garáži?

Článek

Škoda pokračuje v postupném odhalování nového modelu Kushaq, kompaktního crossoveru určeného pouze pro indický trh. Výlet do Evropy má razantně zakázaný, lezl by tu totiž do zelí oblíbenému Kamiqu. Jenže když se podíváme na první skicu indického protějšku, nemůžeme mu upřít, že vypadá prostě dobře.

Foto: Redakce Garáž.cz

Podobnost obou modelů je zjevná, ale Kushaq (vpravo) působí přeci jen odvážněji

A stejně tak to vidíte i vy – v naší anketě se více než 80 % čtenářů vyjádřilo ve prospěch dobrodružněji pojaté indické novinky a jen 3 % by volila konzervativněji pojatou evropskou hvězdu. Ale neteskněte příliš, Kamiq má zase výhodu v sofistikovanosti, novinka pro méně náročného indického zákazníka bude totiž zjednodušená.

V uplynulém týdnu jsme vám ale přinesli mnohem víc zajímavostí, například redakční test modernizovaného Hyundai i30 se zcela novým benzinovým motorem 1,5 T-GDI a ve sportovněji laděné variantě N Line. Můžeme ho doporučit?

Už jste hlasovali pro samolepky Garáž.cz? Tak neváhejte a vybírejte!

Věříme, že si tedy v našich článcích vyberete. Pokud by vám něco chybělo, nebo pokud nám chcete říci, co vás nejvíc bavilo, napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Reklama

Načítám