Hlavní obsah

Hlasujte pro nejlepší samolepky Garáže

Foto: Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vymysleli jsme nový způsob, jak dostat Garáž víc mezi vás – naše čtenáře, a tentokrát přímo na silnice. Máme tu pro vás samolepky! Ale ještě než je odešleme do tisku, chceme vědět, které byste si chtěli nalepit na svá auta (nebo klidně na ledničku). Pomozte nám odhlasovat ty nejlepší motivy.

Článek

Samolepky na autě jsou prostě téma. S jejich pomocí můžete vyjádřit svůj postoj, nebo prostě jen upozornit ostatní, kdo jede v autě s vámi. Koneckonců kolega Honza se podíval na fenomén samolepek mezi lidmi v samostatném článku zde.

A jaké samolepky jsme si pro vás připravili my? Máme tu všehochuť motivů s vlastními ilustracemi, které vám představujeme níže. Na vás potom je, abyste hlasovali v anketě dole na konci článku. Nejpopulárnější motivy potom vytiskneme a začneme distribuovat!

Tak pojďme na to!

Foto: Garáž.cz

Veteránista: Že vám nová auta nevoní a radši dáte přednost staré poctivé práci? Pak se jednoznačně řadíte mezi Veteránisty!

Foto: Garáž.cz

Petrolhead: Máte místo srdce palivové čerpadlo, místo krve benzin a hlavou se vám pořád honí písty a ojnice? Pak gratulujeme, jste Petrolhead!

Foto: Garáž.cz

V záběhu: Pamatujete si tuhle samolepku ještě z doby, kdy se silnicemi plazily vozy, jejichž řidič nemohl syrovému motoru pořádně přidat plyn? Dnes už to naštěstí takhle nefunguje, ale je fajn si to připomenout.

Foto: Garáž.cz

Dítě v autě: Klasika, která nesmí chybět. Dejte okolnímu provozu na vědomí, že vezete malého budoucího motoristu.

Foto: Garáž.cz

Dodržuj zip, posílíš mír: Je jedno, jestli se řadíte ke „květinovým dětem“ nebo kamkoliv jinam. Když bude každý dodržovat pravidlo zipu, budou silnice i svět kolem nich krásnější.

Foto: Garáž.cz

JDM: Nebo chcete-li „Japanese Domestic Market“. Tedy auta ze země vycházejícího slunce, která se stala legendami.

Foto: Garáž.cz

Amerikanista: Bublající nemravně velký motor a silná auta ze země hvězd, pruhů, svobody a plátkového taveňáku. Přesně to je Amerikanistům po chuti.

Foto: Garáž.cz

Skvost každé doby: Auta ze „socíku“ neměl po pádu opony nikdo rád. Teď ale jejich popularita a cena proráží strop – možná jsou to opravdu skvosty každé doby.

Foto: Garáž.cz

Předpisy tu hlídám já: Je vaším nejoblíbenějším spolujezdcem chlupatý domácí mazlíček? A umí předpisy?

Kterou z našich samolepek byste si dali na svoje auto nejraději?
Veteránista
10,1 %
Petrolhead
5,8 %
V záběhu
1,8 %
Dítě v autě
2,4 %
Dodržuj zip, posílíš mír
50,3 %
JDM
4 %
Amerikanista
3,3 %
Skvost každé doby
2,9 %
Předpisy tu hlídám já
19,4 %
Celkem hlasovalo 3133 čtenářů.

Napadají vás ještě další motivy samolepek, které by se hodily do našeho portfolia? Podělte se o svoje nápady do komentářů!

Reklama

Související témata:
Načítám