Hlavní obsah

Co si myslíte o policejním Ferrari? Hlasujte v anketě – Týden v Garáži

Foto: Policie ČR (YouTube)

Naše policie se připojuje k dalším sborům z celého světa, protože do své garáže uvedla exkluzivní supersport. Nové Ferrari 458 Italia v policejních barvách, pocházející ze zabaveného majetku zločince, bude sloužit k reprezentativním i služebním účelům policie, ale v Česku vzbudilo až vášnivé diskuze o jeho potřebnosti. Jaký je váš názor?

Článek

Česká policie už má i Ferrari! O nejnovějším supersportu v policejní garáži jste už nepochybně slyšeli, vždyť v minulých dnech se v Česku skoro o ničem jiném ani nemluvilo. Policejní Ferrari 458 Italia jsme vám samozřejmě představili i my na Garáži, přičemž vám přinášíme informace, kde k němu česká policie přišla, na kolik peněz ji vyšlo i k čemu bude sloužit.

Odhalení, které doslova obletělo celý svět, ale vzbuzuje i vášnivé diskuze. K čemu jej naše policie vůbec potřebuje? Policisté tvrdí, že jej budou používat při zamezování milionářským závodům, chytání silničních pirátů i k reprezentativním účelům. Jaký názor na to ale máte vy? Vidíte v italském supersportu v policejní garáži šikovnou věc, nebo se vám zdá jako zbytečné rozhazování peněz daňových poplatníků? Vašich peněz. Vyjádřete váš názor v naší anketě.

Jak na vás působí extrémně rychlé Ferrari 458 Italia ve službách české policie?
Vypadá super! Myslím si, že naší policii pomůže ke zviditelnění i při hledání nových rekrutů
8,4 %
Osobně bych jej prodal a za vydělané peníze koupil rozumnější policejní auta
58,3 %
Přijde mi jako zbytečné vyhazování našich peněz! A navíc bude pomáhat k šikaně řidičů
6,7 %
Hoďme to za hlavu a pojďme řešit důležitější věci. Přijde mi, že lidé dělají z komára velblouda
26,6 %
Celkem hlasovalo 40076 čtenářů.

V uplynulém týdnu jsme vám odhalili i naší představu o moderní reinkarnaci nejkrásnějšího auta z Česka. Jak by asi vypadala legendární Škoda Popular Monte Carlo, kdyby ji automobilka začala navrhovat znovu a měla ji uvést do prodeje už v následujícím roce? Ani my to nevíme, ale rozhodli jsme se vyvinout vlastní studii, vzdávající hold klasické ikoně z předválečného Československa.

S ohledem na fakta, že se v Česku v letních vedrech stále objevují případy se zamčenými dětmi i domácími mazlíčky ve sluncem rozpálených nevětrajících autech, jsme pro vás připravili nejdůležitější informace o rizikách i následcích. Víte, že přehřátí je extrémně nebezpečné a k tragédii stačí pouhých 10 minut?! Myslete, chovejte se zodpovědně a zbytečně nehazardujte s cizími životy.

Foto: Lukáš Kukla

Škoda Enyaq Coupé RS iV je nejvýkonnější i nejdražší škodovkou současnosti, ale zaslouží si sportovní znáček RS?

Současně jsme vám už tradičně přinesli i nejnovější redakční testy. Ve skalistých horách v Kanadě jsme otestovali všechny generace super-kombi Audi RS6, ujeli jsme přes tisíc kilometrů na jedno natankování v rodinném Peugeotu 308 SW 1.5 BlueHDI, svezli jsme se nejvýkonnější a nejdražší škodovkou, oslavili 25. narozeniny populárního Subaru Forester i pro vás vyzkoušeli ojetou Hondu Jazz.

A co dalšího nejzajímavějšího na Garáži si můžete přečíst o tomto víkendu? Zamysleli jsme se, proč Herbert Diess opustil funkci generálního ředitele koncernu Volkswagen, představili vám nový vlajkový Cadillac Celestiq, připravili pro vás tipy na údržbu brzd, informovali vás o nových systémech v budoucích autech a připomněli jsme zapomenutou americkou značku Terraplane.

Nechce se vám číst a raději posloucháte? Pusťte si poslední díl podcastu Garáž od Honzy Koubka!

Nudíte se a stále nemáte program na tento víkend? Podívejte se na naše tipy na auto-moto akce o následujícím volnu.

Reklama

Související témata:
Načítám