Hlavní obsah

Hyundai i20 v Česku: Od 280 tisíc, nebo zadarmo

Foto: Hyundai

Nový, stylový a konkurenceschopný Hyundai i20 vstoupil na český trh. Základní kusy startují pod částkou 280 tisíc korun a jeden šťastlivec si svoji i20 odveze zdarma. Můžete jím být i Vy

Nová generace kompaktního hatchbacku Hyundai i20 je tady. Cenově vyjde na 280 tisíc a nejde o špatně vybavený vůz, nicméně jedna podstatná věc mu v základu chybí. O čem je řeč, co všechno auto nabízí a jak ho získat úplně zadarmo?

Článek

Konkurent tuzemské Fabie se úderem prvního září vydal bojovat na české území o titul dobře prodávaného lidového auta. Dynamicky laděný hatchback potěší kufrem o objemu 352 litrů a solidní nabídkou motorizací, které zahrnují také mild-hybridy. Výrobce však nezapomněl na populární atmosférické pohonné jednotky a nikterak to nepřehnal ani s cenou.

Základ vyjde bez 10 korun na 280 tisíc. Za svoje peníze dostanete například přední okna v elektrice, elektricky ovládaná zrcátka, sadu bezpečnostních asistentů, tempomat, centrální zamykání, čtyřválcovou benzinovou dvanáctistovkou o výkonu 84 koní a pětikvalt. Chybí vám v základu něco? Nám ano, klimatizace. Ta je za příplatek 20 tisíc.

Foto: Hyundai

V základu máte spoustu praktických prvků, jen ta klimatizace tam chybí

Druhý stupeň za necelých 300 tisíc už klimu má, navíc také podélně nastavitelný volant, vyhřívaná zpětná zrcátka a další možnosti příplatků. Nabídku motorů rozšiřuje také litrový tříválec s turbem o výkonu 100 koní, spojený s šestirychlostním manuálem. Za takovou specifikaci však dáte skoro 330 tisíc korun.

Foto: Hyundai

Za 40 tisíc korun navíc si k litrovému tříválci s turbem a vybraným výbavám můžete dokoupit sedmirychlostní automat

Třetí úroveň výbavy už dorazí na hezkých šestnáctkách, s diodovými lampami, dotykovou obrazovkou uvnitř a s parkovacími senzory i kamerou. Cenově už jsme na téměř 360 tisících, opět se známou benzinovou motorizací o objemu 1,2 litru (84 koní). K dispozici je také 120koňový mild-hybridní litrový tříválec s inovativním šestirychlostním manuálem, nicméně pořizovací cena předmětného modelu se blíží k částce 430 tisíc.

Foto: Hyundai

Koukněte na kompletní český ceník i20 platný od září 2020

Ve vrcholovém stupni dostanete automatickou klimatizaci, větší dotykovou obrazovku, digitální přístrojový štít, možnost vzdálené správy vozu přes mobilní telefon a další hromadu komfortních prvků. Ti nejnáročnější pak mohou sáhnout po paketu Premium se sedmnáctipalcovými koly, sportovními předními a vyhřívanými zadními sedadly, špičkovým audiosystémem Bose, aktivním parkovacím asistentem a dalšími prvky.

Foto: Hyundai

Pro fajnšmekry je k nejvyšší výbavě nabízen také paket Premium, nicméně taková specifikace ochudí vaši peněženku o skoro 540 tisíc korun

Hyundai i20 se už od 1. září 2020 prodává on-line na webu českého zastoupení a ti, kteří této služby využijí, budou zařazeni do slosování o exkluzivní cenu – 100% slevu. Tedy můžete to být i Vy, kdo si odveze novou „dvacítku“ zcela zdarma. Pokud se chystáte soutěžit, přejeme hodně štěstí!

Reklama

Načítám