Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Zajímavosti
Senzační výsledek pro náš motorsport: Český tým RTR a závodník Jan Krabec vezou z Paul Ricard titul evropských mistrů v GT2
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Zajímavosti
-
9. 10. 2023
Senzační výsledek pro náš motorsport: Český tým RTR a závodník Jan Krabec vezou z Paul Ricard titul evropských mistrů v GT2
Nejnovější články
Novinky
-
dnes
Zemřel bavič a moderátor Patrik Hezucký: Opatrnějším řidičem se stal až po nehodě, zamiloval si Jaguar, ale jezdil i Fabií
Řadu let zpříjemňoval po boku Leoše Mareše ráno statisícům lidí, dělal si z nich legraci jako telefonista Mrázek z ústředny, ale zároveň řídil i zajímavá auta. Zesnulý Patrik Hezucký to zkrátka uměl pořádně rozjet!
Ze světa automobilek
-
dnes
Klíčové modely Seatu po modernizaci Ibiza a Arona mají české ceny. Stojí rozumně, výbavou nešetří a motor až do důchodu nechybí
Modernizované modely Seat Arona a Seat Ibiza znají své české ceny. Startují za rozumný peníz a výbavou neškudlí, navíc se nabízí i motor, který vám vydrží až do důchodu.
První dojmy
-
dnes
A nejdražší auto, jaké jsem kdy řídil, je… ano, Volkswagen! Ale trošku speciální. Trošku
Úplně přesnou cenovku mi tedy neřekli, ale prý je to víc než čtyři miliony eur. Po našem skoro sto milionů. Zeptal jsem se, jestli je doslova unikátní Volkswagen ID.Cross Concept pojištěný.
Ze světa automobilek
-
dnes
Auto Lucky Borhyové si teď můžete pořídit v atraktivní edici. A za velmi zajímavou cenu!
Francouzská prémiová značka DS Automobiles, na kterou sází i Lucie Borhyová nebo Jaroslav Svěcený, uvádí novou a pro Čechy velmi zajímavou edici Performance Line. Ta přináší pár ozdob, pro bestseller i sadu kol a hlavně cenové zvýhodnění napříč modely.
Motorky
-
dnes
Vyčíslili jsme náklady za rok používání Yamahy NMax 125: Nejde jenom o supernízkou spotřebu, skútr umí šetřit ještě jinak!
Všechny detaily už jsme si představili a vy tak víte, že tahle Yamaha NMax jezdí opravdu dobře a že se na ní nemusíte bát ani intenzivního provozu mimo město. Ale kolik to všechno stojí a jak se s takovou motorkou žije?
Zajímavosti
-
dnes
Vyzkoušejte si elektromobilitu na vlastní kůži: Svezte se Škodou Elroq nebo Enyaq, ať máte osobní zkušenost
Elektromobil stále není pro každého, ale těm, kteří ho dokážou využít, přináší výrazné výhody v mnoha směrech: V komfortu jízdy i používání, v nižších provozních nákladech atd. Co takhle si vyzkoušet na vlastní kůži, jak vám zapadne do života?
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Senzační výsledek pro náš motorsport: Český tým RTR a závodník Jan Krabec vezou z Paul Ricard titul evropských mistrů v GT2 - Garáž.cz