Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Ze světa automobilek
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Novinky
Šéf dopravní policie Jiří Zlý: Jsem pro vyšší pokuty
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Novinky
-
5. 10. 2020
Šéf dopravní policie Jiří Zlý: Jsem pro vyšší pokuty
Nejnovější články
Reportáže
-
dnes
Za rostoucí úmrtnost chodců a cyklistů může nepřekvapivě hlavně jedna kategorie aut. A bohužel čím dál oblíbenější
Počet úmrtí chodců a cyklistů roste, minimálně ve Spojených státech amerických, kde se rozhodli přijít na to, proč tomu tak je. A protože na to šli vědecky, došli k překvapivě prostým závěrům. Vinu nesou moderní SUV.
Ojetá auta
-
dnes
Ojetá Škoda Octavia s benzinem 1.5 TSI dokazuje, že diesel je dávno přežitý. Jenom kdyby řidiče tak neštvala
V plném naložení zvládá dálky za méně než 6 l / 100 km a problémy s ním prakticky nejsou. Benzinový motor 1.5 TSI je dost možná nejlepší verze v Octavii IV. Škoda, že tohle auto působí místy moc lacině a řidiče umí příšerně štvát.
Dovolená s autem
-
dnes
Chystáte se autem do Německa? Tohle musíte dodržovat, jinak riskujete desetitisícové pokuty
Německá legislativa se v některých případech vztahuje i na zahraniční vozidla, v jiných respektuje výbavu podle státu registrace. V článku shrnujeme, co všechno musíte mít v autě, na co si dát pozor a jak vysoké pokuty vám v případě přestupků hrozí.
Novinky
-
včera
Maska, jakou svět neviděl. Mercedes chystá pro svoje nejprodávanější auto designovou revoluci
SUV Mercedes-Benz GLC je dnes nejžádanějším modelem značky, přesto jeho nová generace chystá obrovské změny. Půjde hlavně o vzhled, který se kompletně odhalí už po prázdninách.
Novinky
-
včera
Český trh s elektromobily roste, daří se hlavně jedné značce. Stálice Tesla však masivně ztrácí
Češi od začátku letošního roku do konce července koupili 7980 bateriových elektromobilů, což je meziročně o 60 procent více. Nejčastěji šlo o automobily značky Škoda.
Novinky
-
včera
Prodej aut v Česku za prvních sedm měsíců vzrostl o 5 %. O třetí místo se svádí boj, jedničku mezi užitkáči neuhodnete
Prodej nových osobních aut za sedm měsíců letošního roku vzrostl o téměř pět procent na 143 456 vozů. V červenci odbyt stoupl o pětinu, nejvíce za posledních šest let. Oznámil to dnes Svaz dovozců automobilů v tiskové zprávě.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Šéf dopravní policie Jiří Zlý: Jsem pro vyšší pokuty - Garáž.cz