Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Slevy a akce
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Ze světa automobilek
Slevy a akce
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Novinky
DS 7 Crossback 2,0 BlueHDi – extravagantní cestování
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Novinky
-
2. 1. 2019
DS 7 Crossback 2,0 BlueHDi – extravagantní cestování
Nejnovější články
Co je kde na prodej
-
8. 11. 2025
Zbyl jeden z pěti novodobých McLarenů F1. Gordon Murray vám ho prodá. Za pořádný, pořádný balík, samozřejmě
Gordon Murray je otcem dodnes ikonického McLarenu F1, který byl svého času jedním z nejrychlejších aut planety. Ke 30. výročí vítězství ostrého modelu F1 GTR v Le Mans bylo ohlášeno pět exkluzivních moderních reinkarnací nazvaných S1 LM, všechny se ihned prodaly. Až na jedno…
Novinky
-
dnes
Za chvíli to začne! Formule 1 startuje novou sezónu plnou radikálních změn
Nová sezóna formule 1 už klepe na dveře! Předsezónní testy jsou už v plném proudu a monoposty brzy vyrazí do prvních závodů. Pojďme si tedy připomenout, jaké změny nový ročník přinese a co od něj očekávat.
Zajímavosti
-
dnes
Auta a olympiáda: Na hrách se objevovaly hned od začátku. Letos se všechno točí kolem jednoho koncernu
Spojení automobilů s olympijskými hrami trvá už od roku 1900. Za tak dlouhou dobu se jejich role významně proměnila.
Ojetá auta
-
dnes
Toyota GR Yaris je pořád zjevení. Rallyovému speciálu není žádné auto blíž
Toyota GR Yaris je autem, které se mi dlouho vyhýbalo. Jen jsem pořád dokola četl, jak úžasné auto to je. Nic milovníka aut tolik nezdeptá, jako když mu všichni chválí auto, kterým ještě nejel. Ale teď už mám v ruce klíčky a jdu si ověřit, jestli mi všichni nelhali.
Novinky
-
včera
Jeremy Clarkson si opět nebral servítky: Tohle je podle něj mimořádně ošklivé auto! Souhlasíte?
Legendární moderátor pořadů Top Gear a The Grand Tour zase jednou rozvířil vášnivou diskuzi na Instagramu. V provozu totiž vyfotil auto, na kterém nenechal plech suchý. O jaký kousek jde?
Ze světa automobilek
-
včera
Renault přivezl do Česka novinky, které mají přilákat davy. Věří si oprávněně
Renault má za sebou další úspěšný rok a letos by se mu mělo dařit ještě lépe, protože přiveze hned několik zásadních novinek. Na co se tedy můžeme těšit?
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - DS 7 Crossback 2,0 BlueHDi – extravagantní cestování - Garáž.cz