Hlavní obsah

Pohodlí jako v soukromém tryskáči, silný motor a chlazený nápoj: Mercedes třídy V luxusem nešetří

Video: Honza Koubek

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jasně, je to krabicovitá dodávka, ale Mercedes osvěžil příď prvky z osobáků a uvnitř najdete celou palubku z minulé třídy C. Ale to ani zdaleka není to nejdůležitější, co uvnitř třídy V najdete.

Článek

Největší předností dodávek je pochopitelně jejich vnitřní prostor. Ten se dá využít mnoha způsoby a jedním z nich je absolutní pohodlí. Mercedes svou třídu V vybavil spoustou věcí ze svých osobních modelů, takže nechybí kvalitní infotainment ani některé jízdní asistenty, všechno je to zabalené v pěkném designu a kvalitních materiálech.

Za příplatek si ale do druhé řady můžete pořídit superluxusní sedačky, za které by se skutečně nestyděl ani soukromý tryskáč. Masáž, vyhřívání, odvětrávání, polohování, vyhřívané či chlazené držáky na nápoje, takhle prostě vypadá cestování první třídou. A pomůže i silnější naftový motor a vzduchový podvozek. Přesvědčte se sami ve videu…

Reklama

Načítám