Hlavní obsah

Honza Koubek na zadních sedadlech Rolls-Royce. Britská legenda dokazuje, jestli je nejlepší na světě

Video: Honza Koubek

 

Slavná britská automobilka tvrdí, že jejich vozy jsou opravdu ty nejlepší na světě. Nic jiného se prostě Rollsu nevyrovná. Ale je to tak opravdu? Za celou svoji kariéru jsem neměl na otestování Rollsu štěstí, takže tohle je moje premiéra. Dokáže mě tohle auto přesvědčit, že nic lepšího neexistuje?

Článek

„Rolls-Royce neřídíte sami.“ Tuhle větu jsem slyšel už několikrát, a tak jsem začal přemýšlet, jak to vlastně udělat, abych Rolls vyzkoušel i ze zadního sedadla, o které jde pochopitelně především. Naštěstí se to sešlo a na krátké několikahodinové „testování“ jsme vyrazili společně s Dominikem a ne s jedním, ale rovnou se dvěma Rollsy.

Testování píšu v uvozovkách, protože za šest hodin, během kterých musíte také něco natočit, se žádné pořádné testování zvládnout nedá. Prostě se projedete a nasajete atmosféru. Jenže ono to v tomhle případě docela stačí.

Dnešní video bude úplně jiné než obvykle. Neměl jsem žádný scénář, neměl jsem se jak připravit, protože jsem opravdu nikdy před tím v žádném modelu Rolls-Royce nejel, ba ani neseděl. Mluvil jsem tedy spatra, některé věci jsem možná zopakoval dvakrát a video je tedy výrazně delší… ale věřím, že vzhledem k unikátnosti vozu to nebude vadit.

Reklama

Načítám