Hlavní obsah

Totální nevkus: Lambo osázené 2 miliony křišťálů Swarovski

Foto: Instagram Daria Radionova

Lamborghini Aventador SV osázené 2 miliony křišťálů Swarovski se stane všude terčem pozornosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že když už boháči neví, co s penězi, tak si koupí Lamborghini za deset milionů? To byste byli z levného kraje! Když totiž skutečný boháč neví, co s penězi, nechá si Lamborghini za deset milionů osázet 2 miliony prvotřídních křišťálů Swarovski. Proč? No, a proč ne?

Článek

Lamborghini Aventador  SV dokáže strhnout pozornost všude, kam přijede. Už z dálky slyšíte řev jeho nasupeného 750koňového dvanáctiválce, a pak když proletí kolem, je to tak rychlé, že je z něj jen rozmazaná čmouha. Když ale náhodou zastaví, pak můžete obdivovat jeho nízkou a extrémně širokou karoserii s agresivním bodykitem s křídlem na zádi a nůžkovými dveřmi (otevírají se vzhůru a dopředu). Aventador SV prostě přitáhne davy, ať se objeví kdekoliv.

Jenže někteří lidé chtějí pozornosti ještě víc – třeba jako Daria Radionova, majitelka tohoto Aventadoru SV, který si nechala osázet dvěma miliony křišťálových kamenů Swarovski. Tím překonala svůj vlastní rekord, předtím totiž vlastnila Lamborghini Huracán a ten měla osázený 1,3 miliony křišťálů, a ještě předtím Mercedes CLS s milionem křišťálů. Asi má ráda blýskavé věci.

Foto: Instagram Daria Radionova

Některé holky mají rády blýskavé šperky... ale tohle se nám zdá už poněkud přehnané

Pokud se teď ptáte, kdo je sakra Daria Radionova, tak vězte, že jde o instagramovou rádobymodelku, kterou vyslali její (pravděpodobně nechutně) bohatí rodiče z rodné Moldávie studovat do Londýna. Asi se ale už příliš nezajímají, za co vydává své kapesné…

Foto: Instagram Daria Radionova

Huracán osázený 1,3 miliony křišťálů Swarovski? Tak to by nám taky nestačilo, chtěli bychom víc... VÍC!

Supersport posázený křišťály je ale jen nevkusný výstřelek člověka, který si peněz neváží. To správný boháč má tryskáč, jachtu, supersportů plnou garáž a ten, který se mu líbí nejvíc, si pověsí na zeď do bytu místo obrazu, aby ho mohl obdivovat z pohodlí svého křesla se sklenkou brandy. Vy byste to snad udělali jinak?

Foto: Archiv redakce

Takhle se správně žije, když máte peníze i vkus

Předpokládáme ale, že móda aut osázených křišťály se k nám nikdy nedostane. Každé drobné škrábnutí karoserie by zapříčinilo krach pojišťovny, která by měla hradit škody. A taky by stačilo jen pár minut, kdy auto zůstane volně zaparkované na ulici, a určitě by se našel nějaký nenechavec s kapesním nožíkem, co by si domů odnesl malé jmění v blýskavých kamínkách.

Reklama

Související témata:
Swarovski
Načítám