Hlavní obsah

Škoda Kodiaq se odhaluje - mladoboleslavští opět napínají

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První sedmimístné SUV značky, Škoda Kodiaq, opět hraje s českou veřejností svlékací hru. Viděli jsme jej jako koncept, v maskování, polovičním maskování, falešném maskování za Land Rover a nyní přicházejí na řadu detaily.

Článek

Už jen dny nás dělí od kompletního představení nové Škody Kodiaq, což dokazuje skutečnost, že domácí automobilka začala ukazoval první detaily nového SUV. Na třech fotografiích tak můžeme vidět zadní svítilnu a její okolí, design litých kol, který je ekvivalentní vzhledu kol u konceptu, a v neposlední řadě také část přídě vozu.

Příď je pravděpodobně nejzajímavější, ukazuje totiž poprvé i přídavné světlomety umístěné pod těmy hlavními diodovými. Zadní svítilny jsou menší, než jsme čekali, podle dostupných informací pak přední nárazník vypadá velmi podobně tomu, který najdeme na Superbu. Ačkoliv se koncept představený v Ženevě zdál býti revoluční, zatím na nás detaily Kodiaqu působí spíše jako evoluce stylu, který již známe ze Superbu a dalších modelů značky. Nic jiného se však vlastně ani očekávat nedalo, úloha Škody v rámci koncernu je jasně daná a výstřelky jsou povoleny jen s mírou.

Ještě více než na fotografiích pak lze vidět v přiloženém videu. Tam lze již vidět téměř kompletní linky vozu. Jestli se vám zatím nový Kodiaq líbí, necháme na vás. Zcela jistě však půjde o zajímavé zpestření světa SUV.

Reklama

Načítám