Hlavní obsah

Škoda dál poodhaluje Kodiaq RS. Tentokrát výfuky a kola

Foto: Škoda

Stejný postup se opakuje před odhalením každého nového modelu mladoboleslavské Škodovky. Jen týdny před finálním odhalením zaplaví česká značka svět celou řadou videí a obrázků, které letmo poodhalují chystanou novinku. Tentokrát se už poněkolikáté koukáme na detaily Kodiaqu v nejvýkonnější verzi RS.

Článek

Takže co jsme se dozvěděli tentokrát? Po sadě teaserů z konce minulého týdne ukazuje Kodiaq RS svá kola a také dvojici výfukových koncovek – obojí s nezaměnitelným RS designem známým z aktuální generace rychlé Octavie.

Kodiaq RS je první škodovkou, která dostane v základní výbavě hned dvacetipalcová kola. Konkrétně se jedná o ráfky s trošku přehnaným názvem Xtreme, antracitově šedým lakem a broušenými čelními plochami. Kola tohoto designu debutovala před pár lety právě na Octavii RS třetí generace a těžko říci, zda se Škoda strefila do správného období. Schválně, co si o nich myslíte vy?

Dále nám nové teasery nabízí pohled na dvojici výfukových koncovek, kterými oddechuje dvoulitrový a dvouturbový diesel 2.0 BiTDI s výkonem 240 koní, pak jsou tady ještě fotky černých zrcátek nebo nového loga RS v rudé variantě. Nakonec pochopitelně nesmí chybět ani kratičké blikající video, v němž lze všechny tyto věci na malý okamžik postřehnout.

Suma sumárum, už toho Kodiaq RS neskrývá příliš a ten zbytek se dozvíme zanedlouho. Oficiální představení pro veřejnost se odehraje u příležitosti autosalonu v Paříži příští měsíc, ovšem neděláme si iluze, že by Škoda nevyrukovala s kompletním odhalením ještě do té doby – pravděpodobně během několika nadcházejících dnů.

Reklama

Související témata:
Načítám