Hlavní obsah

Rolls-Royce jako ideální auto na piknik? Není problém!

Foto: Rolls-Royce

Slovo „piknik“ právě získalo úplně jiný rozměr

Spodní část děleného zadního víka Rolls-Royce Cullinan skrývá tajemnou zásuvku o objemu 48 litrů. Jak už je u Rolls-Royce zvykem, můžete si ji, jako spoustu ostatního, specifikovat na míru. Třeba tam můžete mít kompletní piknikový set. Ale stejně dobře by tam mohly být pečlivě uložené zbraně nebo třeba kolečkové brusle.

Článek

Nežertujeme. Opravdu tam můžete mít cokoliv. Rolls-Royce tomu prostoru o objemu 48 litrů říká „rekreační modul“ a najdete ho v dolním elektricky výklopném víku pátých dveří. A zákazníci si mohou jeho obsah přesně naspecifikovat a Rolls-Royce jim ho vyrobí. Zásuvka je taky odnímatelná, takže záleží opravdu jen na vás, jak si její využití představujete.

Prostě si řeknete, co tam chcete vozit, a oni vám připraví do detailu vymyšlený vnitřní prostor. Můžete si samozřejmě přát i přesné barevné schéma jako v případě interiéru, ale to vás asi nepřekvapí. U Rolls-Royce prostě platí „náš zákazník, náš pán“. Ale pozor, ani tady to není o tom, že byste se mohli dopustit nějakého nevkusného přešlapu, kterého byste později litovali. Při podobných objednávkách můžete mít k ruce osobního asistenta, který vám s přesnou specifikací rád pomůže.

Foto: Rolls-Royce

Nechybí ani krájecí prkénko

Fotografie přímo od Rolls-Royce ukazují několik možností využití rekreačního modulu. Skvělý je třeba opulentní piknikový set, díky kterému si můžete připravit fantastickou hostinu uprostřed přírody. Najdete v něm nejen kompletní servis, ale i nože, krájecí prkénka a nechybí ani speciální pouzdra na mlýnky. Navíc je zde i vybavení na míchání koktejlů.

Druhou prezentovanou možností je box na elektroniku a fotografické vybavení, aby nikde nic nelítalo. Zahrnuje prostor pro dron DJI Mavic Mini, Apple iPad Pro, 16palcový MacBook Pro, sluchátka s potlačením hluku a oblečení od Supreme. Hádáme, že je to určené pro miliardáře, kteří rádi fotí, protože jen málokdo z profesionálních fotografů prodává svoje fotky tak draho, aby si Cullinan mohl dovolit…

Nám ale dává větší smysl třetí sada v nabídce, a to je pozorovací set. Vážně. Snad pokud jste vášnivý ornitolog, entomolog nebo vám zrušili členství ve VIP klubu na dostihové dráze. Za nějakých dvě stě tisíc dostanete skládací židle, které jsou vyrobeny z hliníku a karbonu a jsou čalouněny jemnou kůží.

Jak říkáme, nic není problém. Ani na míru připravený box na zbraně nebo sportovní vybavení. A Rolls-Royce vám jistě rád vyjde vstříc, i když za pár měsíců změníte svého koníčka.

Reklama

Související témata:
Načítám