Hlavní obsah

Peugeot v Česku konečně nabízí obytný vůz Boxer

Foto: Peugeot

Nabídka obytných vozů na českém trhu se rozšiřuje o variantu dodávky Peugeot Boxer posvěcenou přímo samotnou automobilkou, takže si pro ni můžete jít rovnou do showroomu. Obytný Boxer v plném komfortu, který si sami nadefinujete, odveze a ubytuje až čtyři cestující.

Článek

Pořízení obytného vozu většinou znamená nutnost nejdřív koupit dodávku a pak s ní navštívit specializovanou firmu, která vám ji upraví podle vašeho přání. Pro některé zákazníky je to však zbytečné složité – tací pak jistě uvítají novou cestu k obytnému autu, se kterou přichází automobilka Peugeot.

Ta totiž svůj model Boxer začíná na českém trhu nabízet přímo v obytné úpravě. To znamená, že se na ni můžete podívat přímo u dealera, podniknout testovací jízdu, pak si ji naklikat v konfigurátoru a pohodlně objednat, případně dočasně pronajmout. Na českém trhu tuto službu zajišťuje firma Artcom Group se sídlem v Olomouci.

Foto: Peugeot

K přestavbě na obytný se obecně doporučuje právě model Boxer ve variantě L4H3

Vybrat si můžete z různých provedení interiéru, které se liší řešením postelí, sprchy či kuchyně, praktické ergonomické prvky pak zahrnují například otáčecí přední sedadla, která lze v každém modelu změnit na stůl, pohovku nebo postel. Promyšlené uspořádání úložných prostorů uvnitř vozidla poskytuje dostatek místa pro veškeré věci, které cestovatelé na různě dlouhých cestách potřebují. Všechny verze jsou však určeny pro přepravu maximálně čtyř osob.

Obytná varianta Peugeotu Boxer začíná na ceně od 1 231 250 Kč bez DPH, případně si ho můžete pouze dočasně pronajmout. Peugeot zároveň nabízí i lacinější kempingové vestavby Egoe Nest pro modely Traveller a Rifter, které by však vášnivé cestovatele měly také uspokojit.

Je na místě také zmínit, že nabídka Peugeotu není na českém trhu zcela ojedinělá – obytný vůz vám na přání mohou dodat také automobilky Volkswagen (model California a Grand California) nebo Mercedes-Benz (model Marco Polo). Spolu s řadou specializovaných firem je tedy rozhodně z čeho vybírat.

Reklama

Načítám