Hlavní obsah

Off-road simulátor SnowRunner vychází již v dubnu

Foto: Focus Home Interactive

SnowRunner navazuje na MudRunner. Čeká vás tedy otevřený svět a hodně realistických off-roadů

Realistický, propracovaný a hodně očekávaný off-roadový simulátor dorazí na trh už 28. dubna. SnowRunner zažene veškerou nudu, protože se budete moci prohánět například po michiganských lesích nebo okusit pravou ruskou zimu v Ladě 4×4. Na co se můžete těšit a proč byste si měli nástupce titulu MudRunner zahrát?

Článek

Vývojáři videohry MudRunner se po pár letech blýskli novým projektem SnowRunner, postaveným na osvědčených základech. Oproti předchůdci nabídne mnohem lepší grafiku, realističtější chování techniky, širší nabídku vozidel a samozřejmě i nové prostředí (mapy).

Foto: Focus Home Interactive

V rámci hry si budete moci užívat i težké techniky

Základ se nijak drasticky nezměnil. Stále budete mít za úkol plnit rozličné mise a zdolávat různorodé terény, jakými jsou například horské cesty, řeky, zasněžené pláně, hluboké bláto nebo přejíždět přes vratké mosty v době největšího blizardu. V rámci úkolů na vás čeká vyproštění uvízlých vozidel, budování infrastruktury nebo doručování nákladu. To vše v 11 otevřených světech včetně Michiganu, Aljašky nebo ruské Sibiře.

Foto: Focus Home Interactive

Těšit se můžete také na obojživelnou osmikolku

Francouzští vývojáři upozorňují, že nepůjde o arkádovou hru, proto budete muset věnovat velkou pozornost hmotnosti vozidla, nákladu, pneumatikám, vodním proudům a dalším faktorům. Stejně jako v MudRunneru využijete uzávěrky diferenciálů nebo funkci přídavné redukční převodovky. Pokud si na práci nevyberete správné auto, může se pak lehce stát, že ho třeba utopíte v řece.

Hráč si bude moci zvolit mezi 40 různými typy licencovaných vozidel. Společnost vydala dokonce čtyřminutovou upoutávku, kde lze spatřit Hummer H2T, legendární International-Harvester Scout, Chevrolet C/K 1500, Ladu 4×4, UAZ 452 nebo mnoho různých tahačů. Každé hratelné auto půjde vylepšit a osadit například zvýšeným sáním, řetězy nebo ochrannými rámy.

SnowRunner vyjde na konzole PlayStation 4, Xbox One a samozřejmě také na PC už 28. dubna letošního roku. V budoucnu se můžeme těšit na rozsáhlé aktualizace v podobě nových off-roadů, map, regionů nebo aktivit. To by mi mělo zajistit zábavu na několik měsíců a možná i na vzdálené dlouhé zimní večery.

Reklama

Načítám