Hlavní obsah

Obytné vozy? Zapomeňte, novým hitem budou mobilní kanceláře!

Foto: Nissan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už teď je jisté, že podlý útok zákeřného koronaviru změní ve světě mnohé – jen ještě nevíme, co všechno a jak moc. Jisté trendy se však již začínají ukazovat a jedním z nich by mohly být mobilní kanceláře, které vám umožní být v přírodě nejen ve volném čase, ale i tom pracovním.

Článek

Když s příchodem epidemiologických omezení začalo období home officů, hodně z nás to vítalo s nadšením. Kolik času ušetříme, když nemusíme cestovat, o kolik víc komfortu si užijeme, když místo v kanceláři můžeme pracovat z pohodlí domova. Jenže už je to skoro rok a domácí pohoda se pomalu mění na domácí vězení. Taky vás to čím dál víc táhne ven, ale prostě musíte pracovat? Je tu jedno řešení…

Mobilní kancelář! Ergonomické pracovní místo uvnitř dodávky, kterou můžete vyjet do přírody a nerušeně pracovat odtamtud, abyste nemuseli být celé dny zavření mezi čtyřmi zdmi v džungli paneláků. Snadno tak můžete pracovat na čerstvém vzduchu a pauzu na oběd využít třeba ke krátké procházce po okolí.

Foto: Nissan

Tomu říkáme open space!

Přesně takhle je navržený koncept Nissanu postavený na základech kompaktní dodávky NV350 Caravan s integrovaným pracovním prostorem, který navíc můžete vysunout ze zadní části vozu, abyste byli skutečně venku, a ne uvnitř dodávky. Ve volných chvilkách tak můžete z obrazovky monitoru sklouznout očima na okolní přírodu, což bude určitě příjemná změna.

Foto: Nissan

Koncept má na střeše „terasu“ na slunění o pauzách

Čím si svou mobilní kancelář vybavíte, je už čistě na vás… ale určitě by tam (jako v žádné správné kanceláři) neměl chybět kávovar. S hrnkem kávy se pak při pauze lze přemístit na střechu, kde je připravené posezení, a klidně se tam můžete slunit (ačkoliv v lednu to asi nebude nic moc). Jen opatrně – pokud ze střechy náhodou spadnete dolů a něco si zlomíte, nejsme si jistí, že to půjde vykázat jako pracovní úraz…

Pokud jste majiteli obytného vozu, který jste si postavili vy sami, a rádi byste se o svůj příběh podělili s dalšími čtenáři Garáže, ozvěte se nám na redakční mail redakce@garaz.cz a nezapomeňte přiložit i fotografie vašeho bydlíku.

Reklama

Načítám