Hlavní obsah

Nový Top Gear bude znovu nadupaný akcí a rychlými auty

Foto: BBC Top Gear

Trojice moderátorů Top Gear je už zaklesnutá v blocích, aby za pár dnů vystartovala do vysílání 28. série této legendární britské automobilové show. Že bude i tentokrát našlapaná akcí a rychlými auty až k prasknutí, nám potvrzuje právě uvolněný trailer.

Článek

Šílená rychlost, jekot motorů vytočených na maximum, precizní vedení zatáčkami i táhlé smyky s kouřovou clonou zapálených pneumatik – to vše doprovázené širokým úsměvem Chrise Harrise. Právě takové budou ty nejlepší momenty v pořadí již 28. série pořadu Top Gear, který se právě chystá k vysílání v televizích.

Už jen seznam aut vyvolává v pravých fanoušcích nadšení: superrychlé BMW M8 ve smyku, nabroušený Aston Martin Vantage ve smyku, závodní Subaru WRC ve smyku, elektrické Porsche Taycan ve smyku, další Porsche 911 Carrera (992) tentokrát rovnou letící vzduchem a souboj McLarenu Speedtail s neviditelnou stíhačkou F-35? V akci na plný plyn taky uvidíme závodní elektromobil Volkswagen ID R, který svou rychlostí i zkušenému Harrisovi vyrazí dech.

Ale k vidění toho bude daleko víc – trojice moderátorů Chris Harris, Paddy McGuiness a Freddie Flintoff si najde mimo rychlé jízdy čas také na spoustu bláznivin, které připomínají původní Top Gear z dob zlaté slávy Clarksona, Hammonda a Maye (kteří se teď věnují bláznivinám v mnohem větším měřítku). Nové trio už začíná být před kamerou sehrané, takže to rozhodně nebude žádná trapná nuda, ale skutečně zábavná podívaná s auty v samotném centru dění.

Nová řada se v Anglii začne vysílat od neděle 26. ledna, na české obrazovky v lokalizované formě dorazí až o hodnou dobu později – ale vy jistě víte, jak takovou situaci vyřešit. A pokud ne, budete se těšit o to déle, ale určitě ne zbytečně.

Reklama

Načítám