Hlavní obsah

Trio z Grand Tour v novém speciálu přesedlalo z aut do lodí

Foto: Amazon Prime

Víme už dlouho, že známé moderátorské trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May vymění klasický koncept pořadu s auty za epická dobrodružství v divočině. Ale až nyní se z traileru dozvídáme, kam je nová série zavede…

Článek

A odpověď zní: Za kormidla lodí! Tohle asi vážně nikdo nečekal, první díl nové série Grand Tour plné velkolepých dobrodružných speciálů začíná na lodích, na kterých se trojice neohrožených bláznů vydá na 800kilometrovou cestu napříč jezerem Tonlé Sap (Kambodža) a do delty řeky Mekong (Vietnam).

Ale nebojte, nebude to žádná cestopisná nuda, protože tihle tři se vážně nudit neumí. A protože přesednutí z aut do lodí rozhodně neznamená, že by dramatických situací ubylo, právě naopak. Trojice bude zmatkovat, bloudit a pochopitelně i bourat – do pevniny, do lodí místních i do sebe navzájem, z čehož bude vznikat spousta humorných situací. Ale i nebezpečných…

Celý štáb se totiž při natáčení dostal do stavu ohrožení života. Ke konci jejich poutě je zachytilo tak divokého počasí, že museli celou akci zrušit. Jedna z lodí štábu se začala povážlivě potápět a kousek od místa natáčení prý zemřeli čtyři místní rybáři.

Ale naštěstí nikdo ze štábu ani z trojice moderátorů nedošel úhony, takže se můžeme těšit na velkolepou podívanou s dramatickým vyvrcholením. A to uvidíme už 13. prosince 2019 na streamovací službě Amazon Prime.

Reklama

Načítám