Hlavní obsah

Šestiletá Cupra má novou Garáž ve Znojmě. Je vysoce luxusní a ruce si v ní rozhodně neumažete

Foto: LIBOR SUCHÝ, autoprodejna, Cupra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tomu takřka 7 let, co je mezi námi značka Cupra, která byla dříve jen sportovní divizí Seatu. Aktuálně tato španělská společnost expanduje i u nás, a to otevřením nového showroomu jménem Cupra Garage. Najdete ho ve Znojmě, ovšem nemusíte se bát, v téhle garáži se určitě neumažete.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Když se řekne garáž, tak si lidé obvykle vybaví takové to obyčejné místo na skladování aut či harampádí, popřípadě náš webový portál, nicméně také španělská značka Cupra má svoji Cupra Garage.

Foto: LIBOR SUCHÝ, autoprodejna, Cupra

Uvnitř to dýchá luxusem a uměním značky.

Nejde ovšem o místo, kam byste museli v montérkách a zamazali si ruce, tahle garáž je moderním a neméně luxusním showroomem, kde najdete přehlídku modelů i exkluzivního umění této dynamické značky.

V „garážové zóně“ autosalonu lákají k prohlídce a usednutí za volant nejvýznamnější modely značky ve své fyzické podobě, zatímco zcela kompletní portfolio modelů je přístupné prostřednictvím virtuální reality.

V ní si můžete nakonfigurovat vůz přesně podle svých představ. Dále se zde nachází lifestylová zóna a také místa, kde lze řešit třeba servis. A pokud vás Cupra úplně nebere, mají tu i lidovější seaty.

Tato znojemská výkladní skříň Cupry se začala stavět v červenci 2023 a byla dokončena za necelý půlrok. Úspěšný prodejce a majitel showroomu Libor Suchý věří, že vozy Cupra budou mít silnou obchodní budoucnost.

Cupra stejně jako vloni cílí na zvýšení prodejů, přičemž tato Cupra Garage je dalším střípkem do balíčku jménem expanze. Vloni se značce dařilo, jelikož oslavila 528 000 dodaných aut od začátku svého působení v roce 2018. Globálním bestsellerem značky je aktuálně SUV Formentor následované elektromobilem Born. Kartami možná ovšem zahýbá atraktivní SUV Tavascan, jehož se na našem trhu dočkáme už letos.

Reklama

Načítám