Hlavní obsah

Prémiový krasavec za cenu všedního auta? Lexus zlevňuje až o 400 tisíc! Jen nesmíte příliš otálet

Foto: Lexus

Lexus LBX je nejnovějším a nejmenším SUV v nabídce značky.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Lexus připravila pro potenciální zákazníky již druhý akční týden Lexus Business Week, během kterého můžete koupit její oblíbené modely se slevou až několik set tisíc korun.

Článek

Díky akčnímu týdnu se ceny vozů japonské prémiové značky dostávají na úroveň mainstreamu. Patrné je to například na novém městském crossoveru LBX, který oproti standardnímu ceníku zlevnil o 96 000 Kč, a nyní jej pořídíte od 699 000 Kč. Jen připomeňme, že luxusní prcek má v útrobách úsporný a tichý hybridní pohon, umí čtyřkolku a nešetří luxusní výbavou a rozmazlujícím komfortem. K dispozici je také značkový operativní leasing od 7 990 Kč měsíčně.

Zlevnění se dočkalo také větší, přesto pořád kompaktní SUV UX. To letos prošlo faceliftem, jenž přinesl zásadní technické inovace – vyšší výkon a ještě vyladěnější hybrid. Variantu 300h F Sport Design s pohonem předních kol pořídíte v akci za 879 000 Kč, což je ve srovnání s tradičními cenami sleva parádních 366 000 Kč.

Pokud potřebujete prostornější auto, obdobná sleva se vztahuje také na model NX. Hybrid se čtyřkolkou ve výbavě Prestige přijde na 1,3 milionu korun, ušetříte tedy 361 tisíc. Anebo můžete sáhnout rovnou po vlajkové lodi RX, jež ve verzi 350h Comfort s pohonem všech kol přijíždí v akci za 1 464 000 Kč, tedy se slevou 366 000 Kč.

Foto: Lukáš Kukla

Akce se vztahují na všechna SUV od nejmenšího po největší.

Nezapomnělo se ale ani na tradiční karoserie. Manažerský sedan ES 300h ve variantě Limited Edition bude dostupný za 1 099 000 Kč, což znamená slevu 434 000 Kč. Většina zlevněných modelů je u autorizovaných prodejců dostupná skladem. Kdo uzavře smlouvu na nové auto během akčního týdne, získá navíc jako bonus první servis zdarma.

Pokud vás nabídka prémiového vozu za cenu konfekce nahlodala, příliš neotálejte. Akční ceny opravdu platí jen v průběhu zmíněného týdne, který Lexus naplánoval od 4. do 9. března. Celou akci doprovází roadshow LBX, při níž se malá novinka postupně objeví u prodejců v Praze, Karlových Varech, Brně, Ostravě i Hradci Králové.

Reklama

Načítám