Hlavní obsah

Nová Fabia se odhalí již dnes večer a vy můžete být u toho

Foto: Škoda auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes je ten den, kdy Škoda slavnostně odhalí čtvrtou generaci lidem milované Fabie. Slavnostní premiéra se odehraje v 19:00 v Centru současného umění DOX v Praze a vy všichni můžete být „ u toho“. Jen chlebíčky si musíte přinést vlastní – fyzicky totiž budeme sedět za obrazovkou svého počítače. I tato premiéra bude (tak jako spousta dalších premiér ve všech odvětvích) vzhledem k situaci čistě digitální.

Článek

Takže jak se zúčastnit světové premiéry alespoň digitálně? Už nyní si můžete udělat virtuální prohlídku místa, kde se Fabia ukáže, a nechat se pozdravit Jensem Katemannem – vedoucím komunikace ve Škodě – a dalšími lidmi, kteří stojí za designem či vývojem. Vše je sice anglicky, ale i pouhý průlet galerií, navíc ozvláštněnou tematickou grafikou, docela stojí za to. Aplikaci na virtuální prohlídku si můžete spustit přímo zde na speciálních stránkách věnovaných akci.

Samotná konference pak startuje v již zmíněných 19 hodin. Vidět ji můžete na stránkách zmíněných výše, ale živé vysílání proběhne i na oficiálním Škodováckém YouTube a Facebooku.

Foto: Kolesa.ru

Ruský server přišel před časem se svou verzí podoby. Jak moc se trefil? To se dozvíme již brzy!

A my samozřejmě nebudeme zaostávat. Už v 19:15 se na našem webu objeví článek s oficiálními fotografiemi a informacemi, ve kterém se dozvíte vše potřebné. Včetně ceny! Původně jsme uváděli, že automobilka ceny odhalí později. Za toto tvrzení se omlouváme.

Už teď můžeme říci, že je Fabia čtvrté generace větší, vybavenější a celkově (i jízdně) dospělejší než současná generace třetí. Zatím si můžete přečíst alespoň první dojmy z jízdy s maskovaným prototypem, nahlédnout do interiéru nebo se podívat na naší rekapitulaci toho, jak Fabia rostla a vyvíjela se v průběhu času. Je tu s námi koneckonců už od roku 1999.

Reklama

Související témata:
Načítám