Hlavní obsah

Nejarogantnější Cadillac na světě je ještě delší

Foto: Lexani Motorcars

Lexani Escalade Mobile Office je asi ten nejarogantnější Cadillac na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Najdete je v Moje sledované na Seznam.cz.

Pokud jste si mysleli, že nový Cadillac Escalade nemůže být ještě arogantnější, spletli jste se. Severoamerický úpravce Lexani Motorcars celé auto prodloužil a dovnitř zastavěl výbavu, kterou si mohou dovolit jen velmi bohatí lidé. Větší pompéznost u luxusního SUV asi jen tak nenajdete…

Článek

Nová generace Cadillacu Escalade už klepe na dveře všech severoamerických prodejců, nicméně firma Lexani Motorcars nedávno oznámila, co vše plánuje s žhavou novinkou udělat. Bude řezat, svařovat, ale také pracovat v rukavičkách.

Foto: Lexani Motorcars

Je libo trochu více luxusu?

Společnost z Kalifornie dokonce nepočkala ani na oficiální uvedení delší verze Escalade ESV, zkrátka vzala tento továrně prodloužený model a zapnula úhlovou brusku. Výsledkem je ještě delší varianta, která se nám zatím ukazuje jen prostřednictvím grafického renderu. Interiérové fotky pochází z minulé generace natáhnutého ESV, ale nové provedení bude zevnitř podle slov úpravce více méně stejné. Oficiální video a reálné snímky budou uvolněny až poté, co pracovníci projekt kompletně dokončí.

Foto: Lexani Motorcars

Luxus, kam se podíváš. Tohle bude služebnictvu zapovězeno

Musíme podotknout, že sériový Cadillac Escalade ESV na délku měří 5 766 milimetrů a má 3 407 milimetrů dlouhý rozvor náprav. To však prý není pro klienty Lexani Motorcars dost dobré.

Prémiová mobilní kancelář, fungující také jako honosný obývák, dostala mezi přední a zadní dveře několik plechových plátů, díky kterým dojde k fyzickému prodloužení vozu. Kabina je rozdělena na dvě části. Ta první slouží pro řidiče a posádku – v tomhle případě půjde nejspíš o služebnictvo, jelikož druhá část interiéru je podstatně luxusnější.

Foto: Lexani Motorcars

Mobilní kancelář, nebo apartmán na útěku? V tomhle případě asi oboje

Panstvo si totiž může užívat čtveřici jemnou kůží čalouněných sedadel, poslouchat hudbu z 36 reproduktorů, sledovat video na 38palcových OLED displejích rozesetých po kabině, hrát videohry na konzoli PlayStation nebo si užívat ambientního osvětlení či stropu protkaného umělými hvězdami jako u vozů značky Rolls-Royce.

Foto: Lexani Motorcars

V Lexani už zkušenosti s přestavbou mají, takhle vypadá minulá generace upraveného Escalade ESV

Firma už sice spustila předobjednávky, nicméně nezveřejnila další detaily. Lexani Escalade Mobile Office nejspíš podobně jako předchůdce nabídne také možnost dodatečného pancéřování. Určitě vás zajímá cena, nicméně tu výrobce neudává. Víme však jistě, že půjde až o desítky milionů korun.

Reklama